Foto-Video-Audio — February 27, 2017 at 6:39 am

Cele mai noi sisteme HiFi cu CD de la Panasonic ridică la un alt nivel calitatea audio de înaltă rezoluție 

by

 

Panasonic PMX150 topPanasonic prezintă cele mai noi sisteme Micro HiFi – SC-PMX150 și SC-PMX80. Aceste modele beneficiază de caracteristici care îmbunătățesc și mai mult calitatea sunetului, venind, totdată, în întâmpinarea cerințelor surselor de sunet de înaltă rezoluție din ce în ce mai utilizate astăzi.

Fiind prevăzute cu componente audio de top, boxe cu 3 căi și având un design compact, elegant finisat, ambele dispozitive, pe lângă aspectul extraordinar, oferă și cea mai bună experiență audio iubitorilor de muzică orientați spre calitate.

Ca o noutate importantă, SC-PMX150 este primul sistem Micro cu CD Panasonic care include noua funcție CD High-Res Re-Master (Remasterizare de înaltă rezoluție a CD-urilor) ce permite conversia conținutului audio al CD-urilor în conținut audio echivalent de înaltă rezoluție, producând un sunet superb dintr-o varietate de surse.

Bucurați-vă de un sunet bogat dintr-o varietate de surse 

Prin funcția CD High-Res Re-Master (Remasterizare de înaltă rezoluție a CD-urilor) a modelului SC-PMX150, Panasonic continuă să fie inovator. Datorită acestei funcții, vă puteți bucura de sunete pe întreaga gamă de frecvențe din surse diverse, inclusiv de pe CD-uri, MP3-uri și smartphone-uri. Generând sunete de înaltă frecvență, de 20 kHz sau mai mult, CD High-Res Re-Master produce sunete care rivalizează cu materialele audio de înaltă rezoluție.

Funcțiile MP3 Re-Master (Remasterizare MP3) și Bluetooth Re-Master ale modelului SC-PMX150 (disponibile și pentru modelul SC-PMX80) oferă o calitate excelentă a sunetului din sursele de sunet comprimat. Funcția MP3 Re-Master compensează pierderile de semnal audio ce depășește gama audibilă. Prin procesarea DSP, componentele distorsionate ale frecvenței înalte sunt înlocuite de componentele semnalului armonic cu distorsiuni mai puține. Rezultatul este un nivel și mai ridicat al calității sunetului, astfel încât utilizatorul să se bucure pe deplin de muzică.

De asemenea, funcția Bluetooth Re-Master compensează pierderile de semnal audio cauzate de comprimarea datelor în timpul streaming-ului prin Bluetooth. Această funcție face posibilă redarea de înaltă calitate a surselor de sunet de la dispozitive compatibile Bluetooth, precum smartphone-urile și tabletele. Pe scurt, ascultați sunete de cea mai bună calitate generate de toate sursele de sunet.

Experimentați întregul potențial al sunetului de înaltă rezoluție

Panasonic a folosit cele mai bune componente pentru SC-PMX150 și SC-PMX80 astfel încât să asigure o calitate ridicată pentru surse de muzică de înaltă rezoluție și toate celelalte surse audio.

Ambele dispozitive dispun de condensatoare cu electrolit din aluminiu premium și condensatoare metalizate cu strat din poliester care acționează pentru a potența sistemul audio de înaltă rezoluție, rezultând un sunet clar, precis și puternic.

SC-PMX150 este construit pentru a oferi sunet de înaltă fidelitate într-un mod cu adevărat diferit datorită unui regulator de alimentare cu zgomot de rețea scăzut pentru a reduce zgomotul de ceas emis de procesarea DSP, maximizând eliminarea jitter-ului prin LincsD-Amp și alte funcții de îmbunătățire a sunetului. În plus, sistemul integrat de condiționare a curentului electric, minimizează zgomotul digital cauzat de sursa de alimentare a amplificatorului D-Amp.

Bucurați-vă de sunetul autentic

Pentru a asigura redarea unui sunet autentic și impresionant, ambele dispozitive sunt dotate cu noua și inovatoarea soluție LincsD-Amp de generația a treia de la Panasonic. Fiecare funcție a Digital Amp Panasonic este proiectată pentru generarea unui sunet mai rafinat, mai clar, această soluție rezolvând probleme precum jitter-ul și distorsiunile nedorite întâmpinate la redarea muzicii digitale. De asemenea, SC-PMX150 este echipat cu o sursă de alimentare cu baterie virtuală care elimină interferențele pe care le întâmpinați în cazul surselor de alimentare obișnuite. În plus, tehnologia Variable Gain (disponibilă și în cazul modelului SC-PMX80), îmbunătățește claritatea atunci când volumul este redus.

Panasonic continuă să dezvolte sistemul de boxe cu 3 căi de înaltă performanță pentru a exploata la maximum noua tehnologie de amplificare și puterea de ieșire de 120 W, valabile pentru ambele modele. Combinând designul cu 3 căi cu Tweeter Super Sonic, boxele  modelului  SC-PMX150 pot atinge gama de frecvențe ultraînalte, de 100 kHz. Astfel, boxele pot produce sunete dinamice, frumoase, care conțin acele mici detalii datorită cărora veți putea readuce la viață înregistrări de înaltă calitate.

Wooferul boxelor modelului SC-PMX150 are un design ușor și rigid, de 14 cm, din bambus și opal, producând sunete clare pe o gamă de frecvenţe extinsă. Acest material diminuează vibrațiile pentru a scădea reverberațiile nedorite și pentru a reproduce cu fidelitate sunetul așa cum a dorit artistul. Și pentru wooferul modelului SC-PMX80 sunt utilizate cărbunele și bambusul pentru a crea orificiile precise care reduc rezonanța și redau sunete clare și naturale.

Design elegant, compact

Pentru fabricarea panoului frontal al ambelor modele, SC-PMX150 și SC-PMX80, este utilizat aluminiu de înaltă calitate. Pentru ca aparatul să fie mai elegant, unitatea principală a modelului SC-PMX150 dispune de un panou superior suplimentar din aluminiu.

Ambele sisteme combină dimensiunea compactă, designul de calitate superioară, elegant finisat, integrându-se perfect într-o  varietate de spații interioare.