Evenimente — March 1, 2017 at 10:47 am

PRIA IT&C and Intellectual Property – eveniment din România dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C

by

priaPRIAevents, organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property – cel mai complet eveniment din România dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, în 28 martie 2017, începand cu ora 9,30 la Iași.

Peste 150 de specialiști, manageri, lideri si reprezentanți ai companiilor de IT își vor da întâlnire la conferința PRIA IT&C Intellectual Property, care va fi unul dintre cele mai mari evenimente de inovație, tehnologie digitală și protecție IT&C din regiune. Astfel va deveni cadrul ideal pentru a împărtăși cele mai noi tendințe din domeniu și de a dezbate cele mai captivante teme din zona IT&C.

PRIA IT&C and Intellectual Property se desfășoară sub egida OSIM, iar parteneri principali al evenimentului sunt casa de avocatură Popovici, Nițu, Stoica&Asociații, Microsoft și ANIS.

Trăim într-o era digitală, o eră a informației care este caracterizată prin trecerea de la revoluția industrială la revoluția digitală.  În zilele noastre, industria digitalizată  creeaza o economie globală digitalizată, high-tech, care influențează viața noastră de zi cu zi, modul de a învăța, de a lucra, modul de a lua decizii, de a ne verifica sănătatea, de a face investiții și tranzacții, simplificând de multe ori procesele și chiar scăzând costurile pentru producători, dar și pentru cumpărători. Sectoare precum sănătatea, educația, industria, telecomunicațiile, băncile și finanțele, agricultura și mediul, construcțiile și imobiliarele, energia și multe altele sunt dezvoltate prin intermediul digitalizării.

Investițiile făcute în întreaga lume în tehnologie și inovație sunt uriașe, iar în România sectorul IT este printre cele mai dezvoltate și mai atractive pentru giganții IT și pentru antreprenori și aceștia sunt extrem de atenți la protecția investițiilor prin proprietate intelectuală – drepturi de autor, brevete și invenții, înregistrare mărci și design.

Inregistirarea se poate face aici.