Hardware — March 9, 2017 at 10:37 am

Laptopurile din seria ACER Aspire VX15 disponibile in Romania

by

Aspire_VX15_VX5-591G_03Acer anunță disponibilitatea în România a noilor dispozitive din seria Aspire VX 15, notebook-uri super-performante, create pentru a oferi experiențe impresionante datorită design-ului special de gaming, a capabilităților de răcire îmbunătățite și a unităților grafice NVIDIA GeForce GTX din seria 10. Echipate cu tehnologii audio premium, ecrane luminoase Full HD și procesoare performante Intel® Core™ din generația 7, notebook-urile din seria Aspire VX 15 sunt ideale pentru cei care își doresc videoclipuri clare, jocuri fluide și sunet de calitate.

Acer Aspire VX 15 – Start la jocuri!

Modelele Aspire VX 15 sunt echipate cu o serie de caracteristici care sporesc performanțele, oferind utilizatorilor posibilitatea de a realiza cu ușurință diferite activități, de la editare photo/video, până la sesiuni serioase de gaming. Chipset-ul se potrivește perfect cu unitățile grafice ale notebook-urilor, NVIDIA GeForce GTX seria 10 cu GDDR5 VRAM, ce oferă lățime de bandă de până la 32GB/s. Procesoarele Intel® Core™ până la i7-7700HQ pe platformă Kaby Lake au fost create pentru a oferi performanțe incredibile și timpi de răspuns superiori, divertisment captivant la rezoluție Full HD și o durată de viață crescută a bateriei dispozitivelor mobile. Fie că sunt pasionați de filme sau de jocuri, utilizatorii se vor putea bucura pe deplin de cele mai noi apariții în domeniu, fără compromisuri.

Viteza este, de asemenea, un atribut important al memoriei de sistem, oferind până la 16GB DDR4, cu posibilitatea de upgrade până la maxim 32GB. Spațiul de stocare este asigurat de un SSD cu capacitate de 256GB.

Creat pentru a fi diferit, Aspire VX 15 are fante mari de aerisire și un șasiu cu elemente de culoare roșie, ce îi oferă și aspectul unui dispozitiv de gaming. În plus, tastatura iluminată în roșu ajută utilizatorii să apese întotdeauna tastele corecte, în timpul unei sesiuni intense de joc.

Tehnologia wireless 802.11ac Gigabit Ethernet asigură streaming fără întreruperi și posibilitatea descărcării de conținut de până la trei ori mai rapid decât vechile standarde wireless, chiar și la distanțe mai mari. În plus, sistemul audio Dolby Audio™ Premium oferă un sunet remarcabil și claritate sporită prin intermediul celor două difuzoare stereo integrate.

Un număr total de patru porturi USB (1xUSB 2.0. 2xUSB 3.0, 1xUSBx3.1) asigură transferul rapid de date, conectarea la un monitor extern, dar și posibilitatea încărcării dispozitivelor mobile, la nevoie.

Pentru funcționare la temperaturi optime, ventilatoarele duale sunt capabile să asigure o experiență super fluidă, în timpul unei sesiuni oricât de solicitante de gaming.

 

Prețuri și disponibilitate

Modelele Acer Aspire VX 15 sunt disponibile în România la prețuri începând de la 3.799 RON, în funcție de model și de configurație.

Configurațiile disponibile sunt următoarele:

  • VX5-591G

Procesor i5-7300HQ / 8 GB DDR4 / 256 GB SSD / GeForce GTX 1050 4GB VRAM

  • VX5-591G

Procesor i7-7700HQ / 8 GB DDR4 / 256 GB SSD / GeForce GTX 1050 4GB VRAM

  • VX5-591G

Procesor i5-7700HQ / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / GeForce GTX 1050Ti 4GB VRAM