EDUCATIE / JOB — March 15, 2017 at 8:07 pm

O nouă ediție națională a programului de practică Orange First Step

by

Orange First StepPână pe 25 martie, studenții și masteranzii interesați de un stagiu de practică la Orange se pot înscrie pe www.orange.ro/first-step pentru a ocupa unul din cele peste 70 de locuri disponibile în departamentul de vânzări al Orange shop-urilor din întreaga țară*. Ajuns la cea de-a 16-a ediție, programul Orange First Step a pregătit de-a lungul celor 5 ani de la lansare peste 300 de studenți în domenii precum vânzări, relații cu clienții, IT, tehnic, marketing și resurse umane.

În intervalul 25 martie – 4 aprilie va avea loc selecția participanților la program, sesiunile de practică urmând să aibă loc în perioada 10 aprilie 2017 – 10 mai 2017.

În timpul lunii de internship, participanții la program vor avea acces la workshopuri dedicate pe teme precum brandul şi valorile Orange, personal branding  și dezvoltarea abilităților de vânzător. La final, vor primi o adeverință de practică și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot beneficia de recomandări din partea mentorilor. Ca în fiecare an, experiența dobândită pe parcursul stagiului poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ.