Mobilitate — March 25, 2017 at 8:36 am

Mobilitate cu doua noi modele de notebookuri LIFEBOOK

by

fujtsuFujitsu lanseaza un nou model de notebook pentru regiunea EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa si India), modelul international, LIFEBOOK U937. Cantarind doar 930 de grame, cel mai usor model ultraportabil din gama Fujitsu se alatura unei game exclusive de notebookuri de 13,3 inci sub 1kg si ofera o durata a bateriei de 15 ore.

LIFEBOOK U937 nu e la categoria usoara insa cand vorbim despre performanta, putere sau conectivitate. Acesta are un procesor Intel® Core™ i7 din generatia a saptea, discuri SSD si ruleaza Microsoft Windows 10 Pro, fiind alegerea perfecta pentru un manager ocupat care are nevoie de ceva mai mult decat o simpla tableta cand se afla in deplasare. Cu o tastatura completa, ecran tactil de 13,3 inci si tehnologie 4G/LTE, LIFEBOOK U937 iti ofera libertatea de a lucra de oriunde si oricand.

In privinta securitatii, LIFEBOOK U937 nu lasa loc de compromisuri, securitatea biometrica fiind inclusa in modelul standard, cu cititor de amprenta sau de palma, folosind tehnologia Fujitsu PalmSecure. Securitatea este asigurata si de un cititor de smartcard integrat si modul TPM 2.0. Carcasa solida din aliaj de magneziu protejeaza si la exterior notebookul LIFEBOOK U937 de numai 15,5 mm grosime.

In multe cazuri, autonomia redusa a bateriei, performantele reduse sau conectivitatea limitata – de exemplu, necesitatea folosirii unui dongle pentru porturi externe – au fost compromisuri in schimbul obtinerii unui notebook usor. Cu LIFEBOOK U937 nu mai e nevoie de asemenea compromisuri, caci bateria dureaza peste 15 ore, iar echipamentul are un set complet de interfete, inclusiv LAN si HDMI, precum si conectivitate integrata WLAN / WWAN si Bluetooth. In plus, Fujitsu ofera si o statie de andocare ce include USB Tip C, permitand conectarea la monitor, mouse, tastatura externa, precum si la alte periferice.

Ruediger Landto, directorul diviziei Client Computing Devices pentru regiunea EMEIA in cadrul Fujitsu, a declarat: “Inainte, un director in cautarea unui latptop ultramobil trebuia sa aleaga intre greutate, performanta, durata bateriei si securitate. Acum, datorita Fujitsu, le poate avea pe toate intr-un singur dispozitiv. Fiecare gram a contat la dezvoltarea LIFEBOOK U937 si ne-am asigurat ca noul model de LIFEBOOK poate cantari sub 1kg. Suntem mandri sa lansam singurul notebook complet de 13,3 inci care include mijloace de securitate biometrica in varianta standard, precum si o baterie care dureaza mai mult decat cea mai lunga zi de lucru – toate astea la o greutate de doar 930g.”

Noul LIFEBOOK S937 cu autonomie crescuta pentru profesionisti in miscare

Pe langa LIFEBOOK U937, Fujitsu lanseaza si noul LIFEBOOK S937, un notebook cu o durata a bateriei care depaseste cerintele celui mai exigent utilizator in timpul zilelor lungi de munca. Modelul cel nou este perfect pentru utilizatorii activi care au nevoie de un ecran luminos, tastatura iluminata si putere de calcul completa – pe toata durata zilei, cu o autonomie de mai mult de 15 ore in varianta standard. Depasind asteptarile, LIFEBOOK S937 are si o a doua baterie, oferind in plus inca 6 ore de autonomie. Functiile de securitate ofera optiunea cititorului de palma sau de amprenta integrat, cititor de smartcard si modul TPM 2.0 pentru a proteja datele impotriva accesului neautorizat.