NEWS — March 25, 2017 at 7:59 am

Smart Bill depășește 1 milion de euro cifră de afaceri în 2016

by
Fondatorii Smart Bill
Fondatorii Smart Bill

Smart Bill, soluția de facturare și gestiune, a depășit pragul de 1 milion de euro cifră de afaceri pentru 2016, la un an din momentul atragerii investiției din partea Catalyst România și Gecad Group. 

În 2016, Smart Bill a beneficiat de o investiţie de 1 milion de euro din partea fondurilor de investiții Catalyst România şi Gecad Group, care au preluat printr-o operaţiune de majorare de capital peste 30% din acţiunile firmei. În urma investiției, compania a extins echipa și s-a concentrat pe o dezvoltarea serviciilor oferite, pentru a maximiza creșterea. De asemenea, compania a continuat să dezvolte soluția Smart Bill Cloud, în care a investit peste 800.000 de euro în ultimii ani, lansând anul trecut versiunea Gestiune Cloud și oferind noi facilități pe toate platformele, inclusiv Mobile.

În 2016, vânzările cloud au fost predominante, compania estimând că această tendință va continua și în acest an.

Serviciile Smart Bill sunt utilizate, în prezent, de peste 45.000 de clienți, de la PFA-uri, la companii mici și mijlocii, și până la multinaționale, din toate sectoarele de business, precum servicii și comerț. Peste un milion de documente sunt emise lunar, cu o valoare de peste 2 miliarde de euro pe an.