NEWS — March 30, 2017 at 1:34 pm

Echipament thin client uşor şi eficient din punct de vedere al consumului energetic

by

Dell Wyse 3040 asigură performanţe excelente și o bună capacitate de gestionare atât pentru utilizatorii specializați cât și pentru cei care vizează o productivitate de bază. Compatibil cu mediile virtuale de lucru Citrix, Microsoft şi VMware, echipamentul thin client Wyse 3040 furnizează o soluţie endpoint eficientă din punct de vedere al costurilor, care este, în acelaşi timp, securizată, uşor de instalat şi gestionat. Este primul echipament thin client bazat pe Intel x86, de nivel entry, din cadrul industriei, oferind opţiuni extinse de conectivitate şi posibilitatea de alegere între sistemele de operare Wyse ThinOS sau ThinLinux.

dellForţa de muncă din zilele noastre are nevoie de acces la sisteme şi instrumente puternice, de înaltă eficienţă, care să le permită să inoveze, să colaboreze şi să disemineze informaţii în medii securizate. Astfel, peste 70% dintre mileniali consideră că tehnologia avansată este crucială pentru asigurarea unui mediu de lucru colaborativ, productiv şi eficient, se arată în studiul Dell Future Ready Workforce. Echipamentul thin client Wyse 3040 este o soluţie endpoint accesibilă ca preţ, eficientă şi uşor de gestionat, care le permite directorilor IT să ţină costurile jos și, în acelaşi timp, să asigure atât productivitatea de bază, cât și un multitasking simplu. Este ideal pentru clienţi din diverse industrii, inclusiv pentru sectoarele puternic reglementate, cum ar fi comerţul, finanţele, sănătatea şi educaţia.

Cu un nou factor de formă slim și o greutate de doar 0,24 kg (0,53Ibs) (2), Wyse 3040 este primul thin client de nivel entry care include un procesor quad-core Intel Atom X5 1,44GHz ce suportă până la 2GB de memorie DDR3 RAM şi 8GB flash. Construit pentru eficiență, Wyse 3040 furnizează cu 30% mai multă performanță comparativ cu generațiile anterioare (3), ceea ce îl face ideal pentru sarcini multimedia ușoare și activități de aplicații locale. Datorită dimensiunilor reduse, este uşor de montat pe spatele unui monitor pentru obţinerea unui spaţiu de lucru curat, neaglomerat. Caracteristicile suplimentare includ:

 

  • Alegerea sistemului de operare: Wyse 3040 vine cu software-ul rezistent la viruşi Wyse ThinOS, care este ultra securizat, fără API-uri publicate şi, ca atare, fără suprafeţe de atac. Începând din iunie 2017, clienţii vor putea, de asemenea, să aleagă Wyse ThinLinux, un software optimizat thin client bazat pe SUSE Linux, care a fost consolidat şi optimizat de către Dell pentru medii thin client.
  • Conectivitate extinsă: Suportând o gamă largă de periferice ataşate şi conexiuni de reţea pentru satisfacerea nevoilor de afaceri, echipamentul thin client Wyse 3040 include două interfeţe DisplayPort, suport pentru ecran dual digital (2560×1600) precum şi patru porturi USB – dintre care unul este USB 3.1 Gen 1 pentru conectivitate de mare viteză.
  • Gestionare facilă: Dell oferă o suită completă de opţiuni software on-prem, off-prem şi auto management pentru furnizarea unei gestiuni robuste, de nivel enterprise, care se poate extinde la zeci de mii de dispozitive. Pentru setup simplificat direct după dezambalare, configurare şi management, Wyse Device Manager şi Wyse Cloud Client Manager oferă echipelor IT configurare de la distanţă şi managementul politicilor de lucru prin intermediul unei singure console intuitive.

Wyse 3040 thin client este compatibil cu toate platformele software majore de virtualizare, incluzând Citrix XenDesktop, Microsoft RDS şi VMware Horizon. În plus față de suportul oferit deja pentru Citrix HDX, protocoalele Microsoft RDP și PCoIP, Wyse 3040 va oferi, de asemenea, suport de la distanță pentru VMware Blast Extreme începând din iunie 2017.

Disponibilitate

Wyse 3040 thin client este disponibil la nivel global chiar de azi, la preţul de 329 USD.