Evenimente — April 3, 2017 at 8:55 am

Amadeus B2B Wallet câștigă premiul pentru o inovație de top în domeniul travel

by

PYMNTS.COM a recunoscut produsul Amadeus prin oferirea unei medalii de aur la categoria “Cea mai bună inovație B2B”.

AmadeusAmadeus a primit recent o medalie de aur, la categoria “Cea mai bună inovație B2B”, pentru produsul său B2B Wallet. Premiul a fost primit în cadrul prestigioasei ceremonii dedicate inovațiilor în domeniu  și organizată de PYMNTS.com.

Amadeus B2B Wallet a fost lansat anul trecut împreună cu companiile Ixaris și Mastercard, doi pionieri pe zona de dezvoltare a tehnologiilor FinTech. Soluția oferă agențiilor de voiaj un mod simplu și sigur de a plăti furnizorii lor, folosind o abordare de ultimă generație –     cardurile virtuale. Prin intermediul Amadeus B2B Wallet, agențiile de voiaj pot alege cea mai bună metodă de plată, pot reduce costurile și pot plăti furnizorii într-un mod cât mai eficient.


 

“The PYMNTS Innovation Awards celebrează companiile, care au avut cele mai importante contribuții la inovarea în domeniul plăților și a comerțului. De asemenea, sunt premiați și antreprenorii care au implementat cele mai inovatoare soluții din domeniu”, a declarat Karen Webster , CEO al PYMNTS.com.

“Suntem onorați să primim o astfel de recunoaștere. Plățile de călătorie B2B reprezintă provocări de business, iar noi am reușit să le eficientizăm prin aportul celor mai strălucite minți din industrie. Așteptăm cu nerăbdare să introducem B2B Wallet pe cât mai multe piețe în lunile următoare”, a declarat Chiara Quaia, Director de Business Development pentru Amadeus Travel Payments.

În afara premiului  PYMNTS, Amadeus B2B Wallet a câștigat recent, împreună cu Ixaris, premiul pentru “Cel mai bun program de Business Card” la categoria Cards & Payments.