Foto-Video-Audio — April 6, 2017 at 11:28 am

Surprindeţi aventura cu noul Canon PowerShot SX730 HS

by

Canon îşi reînnoieşte gama de aparate foto pentru călătorii, PowerShot SX, cu un nou aparat foto elegant, cu super zoom – modelul PowerShot SX730 HS. Un aparat foto puternic pe care îl puteţi purta în buzunar, modelul combină senzorul CMOS de 20,3 MP cu un procesor DIGIC 6 şi poate fotografia în rafală până la 5,9 cps, astfel încât nu veţi pierde nici un moment. Fie că este vorba de spectacole stradale spontane sau de bazaruri pline de viaţă din oraşele pe care le vizitaţi pentru prima dată, de apusuri sau peisaje spectaculoase, modelul PowerShot SX730 HS este însoţitorul perfect în toate aventurile.

PowerShot SX730 HS - 1Dotat cu obiectiv grandangular cu zoom optic de 40x şi cu ZoomPlus de 80x, modelul PowerShot SX730 HS este perfect pentru fotografiere versatilă în plan îndepărtat sau apropiat. Având o grosime de doar 39,9 mm, aparatul foto poate încăpea fără probleme în rucsac sau în buzunar, fiind ideal pentru fotografiere în mişcare. Datorită vitezelor mari de AF de 0,12 secunde şi a celor 8 moduri de IS inteligent, plus IS dinamic avansat pe cinci axe la filmare, fotografiile şi filmele full HD vor beneficia de focalizare perfectă şi de claritate fără cusur, chiar şi atunci când condiţiile de fotografiere sunt neprielnice.

Exprimaţi-vă creativitatea cu ajutorul modului de Fotografie creativă al modelului PowerShot SX730 HS – rapid şi uşor de utilizat în mişcare, aparatul foto realizează în mod automat cinci versiuni ale imaginii surprinse, aplicând mai multe filtre şi efecte, oferindu-vă moduri noi şi inedite de a vă surprinde subiectul. Aduceţi creativitate poveştilor de pe Instagram™ cu ajutorul modului Clipuri Scurte, care înregistrează clipuri Full HD de patru-cinci secunde cu numeroase opţiuni de redare, inclusiv cu mişcare lentă sau rapidă. Deoarece aparatul foto este dotat cu un ecran LCD de 7,5 cm, mare şi rabatabil, veţi putea să fotografiaţi chiar şi din cele mai dificile unghiuri şi astfel să fiţi creativi, iar funcţia de ştampilă cu dată vă permite să dataţi cu precizie toate locurile de pe Glob pe care le vizitaţi.

Conexiunea Wi-Fi vă permite să vă conectaţi instant la telefonul inteligent şi să partajaţi cele mai importante momente cu prietenii şi familia, fie că vizitaţi un templu dintr-o ţară îndepărtată sau că sunteţi într-un city break aproape de casă. Conexiunea permanentă între aparatul foto şi telefonul dumneavoastră poate fi menţinută şi cu ajutorul conectivităţii Bluetooth, astfel că veţi putea vizualiza fotografiile în timp ce aparatul dumneavoastră se află în siguranţă în rucsac.