NEWS — April 11, 2017 at 9:34 am

Acces la Internet și beneficii extinse pentru clienții Telekom

by

Vizual manifesto Netliberare_landscapeTelekom Romania lansează #Netliberare, o nouă campanie de comunicare atât pentru abonați, cât și pentru utilizatorii Cartelei Telekom. Noile oferte promoționale aduc clienților acces la Internet și beneficii extinse de comunicare, la tarife începând cu 5 euro / lună.

Pe segmentul prepaid, oferta promoțională GigaDay* aduce utilizatorilor Cartelei Telekom un bonus de net, de 30 GB lunar la viteze 4G, începând de la 5 euro credit / 30 de zile. Bonusul GigaDay se acordă zilnic, câte 1 GB de net pe zi, și se adaugă beneficiilor incluse în opțiunile de bază.

Totodată, Telekom introduce un nou portofoliu de opțiuni la Cartela Telekom, cu beneficii extinse: trafic lunar de date mobile de până la 10 ori mai mare față de opțiunile existente până  acum, la viteze 4G, și până la de două ori mai multe minute naționale sau internaționale în rețelele fixe sau SMS-uri naționale.

Cu noile oferte speciale, serviciul Internet TV este disponibil începând de la 5 euro / lună, achiziționat într-un pachet promoțional împreună cu serviciul de Internet fix, care aduce utilizatorilor viteze de net de până la 1 Gbps.

Internet TV le aduce clienților o ofertă de televiziune, cu toate meciurile UEFA Champions League și UEFA Europa League, alături de numeroase competiții sportive îndrăgite, LIVE și în format HD.

Pentru clienții care dețin și servicii fixe de la Telekom, noua ofertă specială aduce abonamente de mobil la tarife promoționale începând cu 5 euro / lună (TVA inclus) și 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicația mobilă Telekom TV.

Detalii complete despre noile oferte #Netliberare sunt disponibile la www.telekom.ro/netliberare.