NEWS — April 11, 2017 at 10:59 am

O investiție necesară pentru organizatorii de promoții online

by

01 monitor1Platforma de promoții PROMOTIFUL ACME (http://www.promotiful.com), lansată de Grupul Mediapost Hit Mail, oferă clienților dar și agențiilor posibilitatea de a construi promoții online foarte simplu, în doar câteva ore și cu un buget extrem de atractiv.  

PROMOTIFUL ACME permite realizarea unui website de promoţie complet în doar câteva ore, comparativ cu modelul tradiţional în care durata se putea extinde chiar şi la câteva săptămâni, iar costul este de până la 10 ori mai mic. Concret, dacă partea de content și creație sunt finalizate, cu un buget sub 1000 de euro, microsite-ul se poate construi în mai puțin de o zi, cu tot cu mecanica aferentă, precum și eventuale integrări cu SMS sau aplicații de Facebook.

Platforma înglobează toate mecanicile uzuale de promoţie: tragere la sorţi, momente norocoase, concurs foto, pariază pe preţul corect, trimite un bon de casă, posibilitatea de a oferi vouchere electronice ca premiu sau de a avea coduri unice pe produs și altele, iar alegerea mecanismului promoției se face extrem de simplu și rapid. Practic, PROMOTIFUL ACME permite customizare vizuală integrală pe specificul brandului, setarea mecanicilor și raportare în timp real a datelor înregistrate fără intervenția unui programator.

Testarea este gratuită. La adresa http://demo-acme.promotiful.com există un demo vizual pe un brand ipotetic, iar un login gratuit în interfaţa de administrare poate fi obţinut accesând http://www.promotiful.com/generate-login.