Securitate — April 19, 2017 at 9:34 pm

Symantec achiziționează Blue Coat și definește viitorul securității cibernetice

by

Cu aproape doi ani în urmă, Symantec a anunțat intenția de a deveni compania lider de securitate. Acum, odată cu încheierea achiziției Blue Coat, această intenție este o realitate. Astăzi sunt o entitate comună liderul în securitatea endpointurilor, e-mailului, prevenirea pierderilor de date (DLP) și securitatea centrelor de date, și liderul în domeniul securității siteurilor și al securității generației-cloud. Împreună ne vor introduce într-o nouă eră a soluțiilor de securitate cibernetică.

Categoriile de produse Symantec

Protecție și perspectivă de neegalat pentru a reduce riscul și costurile în întreaga organizație.

produsele symantec

Inovație determinată sfera de aplicabilitate, tehnologie avansată și investiții în cercetare

Cu o experiență de 25 de ani în distribuția produselor Symantec, Romsym Data vă oferă toată gama de soluții de securitate Symantec și Blue Coat precum și asistență în implementare, consultanță și training. Împreună puteti rezolva trei dintre cele mai mari provocări de securitate cu care se confruntă, astăzi, clienții companiei:

  • Să fie cu un pas înaintea amenințărilor avansate. Symantec răspunde acestei provocări și asigură protecție în toate punctele principale de control: email, rețea, endpoint, servere fizice și servere cloud – Adversarii de astăzi sunt mai sofisticați ca niciodată, atacurile zero-days, Crypto-ware sau malware nedetectate sunt în creștere
  • Să asigure un nivel înalt de securitatea pentru dispozitivele mobile. Soluțiile Symantec urmează utilizatorii oriunde merg – modelul de autentificare și protecție le oferă un grad înalt de securitate – Sediile organizațiilor s-au extins dincolo de clădirea în sine. Utilizatorii de astăzi au și lucrează de pe dispozitive mobile cu acces la diverse aplicații cloud și se așteaptă la productivitate.
  • Să adopte cu ușurință tehnologiile în cloud, știind că au un instrument puternic pentru asigurarea securității. Symantec este singurul furnizor care poate livra această soluție end-to-end – Definiți politicile aplicației cloud – Controlați accesul și circulația datelor – Luați decizii privind criptarea și tokenizarea

Symantec a fost numit lider, calitate pe care o deține de 15 ani, în Quadrantul Magic Gartner pentru platformele de protecție a endpoint, iar în ceea ce privește calitatea soluțiilor DLP aceasta este confirmatată de numirea ca lider în Quadrantul de prevenire a pierderilor de date pentru a 10-a oară consecutiv. Specialiștii Gartner subliniază că unul din punctele forte pentru DLP sunt capabilitățile CASB (Cloud Access Security Brokers) oferite de Blue Coat care are tehnologia Elastica și Perspecsys.

gartner epp dlp sym