Evenimente — April 19, 2017 at 9:37 am

Veranda Mall va gazdui sambata aceasta Decatlonul de Board Games

by

Veranda Mall_Decatlonul de Board GamesSambata aceasta, Veranda Mall va gazdui cea de-a doua editie a evenimentului caritabil Decatlonul de Board Games, o initiativa a Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei pentru dezvoltarea centrului Socio-Medical de la Adunatii Copaceni. Timp de 10 ore, iubitorii de board games vor avea ocazia sa joace unele dintre cele mai apreciate jocuri de societate si in acelasi timp sa faca o fapta buna pentru beneficiarii Fundatiei HOSPICE.

In cadrul evenimentului, participantii vor avea la dispozitie jocuri precum Catan, Dixit, Cards against Humanity, Whist, Activity si multe altele, iar fondurile colectate in urma donatiilor vor fi redirectionate catre centrul Socio-Medical HOSPICE de la Adunatii Copaceni, unde copiii care sufera de o boala incurabila vor beneficia de ingrijire gratuita. Acestia vor gasi in cadrul centrului sprijin si alinare pentru problemele medicale cauzate de boala, dar si pentru probleme de natura sociala si materiala.

Va invitam sa fiti alaturi de noi la Decatlonul de Board Games, sambata aceasta, incepand cu ora 12:00, la Veranda Mall.