Business — April 24, 2017 at 8:15 am

Dupa 2 ani de la listare

by
Mihai si Cristian Logofatu, actionarii Bittnet Systems
Mihai si Cristian Logofatu, actionarii Bittnet Systems

Compania Bittnet sărbătorește primii doi ani pe piața AeRO a Bursei de Valori București și prezintă un bilanț al acestei perioade. Odată cu această premieră pentru zona IT din România, Bittnet și-a consolidat poziția de lider pe piața de training IT, a adăugat produse precum Amazon Web Services, Oracle, ITIL și Citrix, și-a dublat numărul de oameni instruiți (2.496 în 2016, față de 1.068 în 2015), și a reușit o creștere a veniturilor de la 2,09 milioane de lei în 2015 la aproximativ 3,85 milioane de lei în 2016.

„Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o în cei doi ani de activitate în calitate de companie publică este că încrederea acționarilor o câștigi în primul rând prin corectitudine. Dacă ești transparent, partenerii vor aprecia acest lucru. Vor fi astfel încurajați să investească și, în cele din urmă, îți vor susține planurile de creștere și dezvoltare“, a declarat Cristian Logofătu, CFO Bittnet.

Pentru 2017, un pilon important în strategia de recrutare este creșterea echipei de traineri tehnici în special pentru cursurile de Microsoft și Amazon Web Services, dar și pentru tehnologii Cisco: Routing & Switching, Collaboration, Data Center, Security, Service Provider, Wireless.