NEWS — April 25, 2017 at 10:55 am

Epson SureColor SC-P5000 desemnata cea mai bună imprimantă foto în 2017

by

Epson Sure Color SC-P5000Editorii și jurnaliștii celor mai importante publicaţii foto din lume au acordat imprimantei Epson SureColor SC-P5000* premiul TIPA pentru cea mai bună imprimantă foto în 2017.

Imprimanta de 17 inci SC-P5000 este un echipament desktop pentru proofing, reproduceri fotografice și fine art, care dispune de cerneluri în 10 culori, cap de imprimare PrecisionCore TFP și tehnologie Epson Precision Dot. Imprimanta utilizează exclusiv cartușe de cerneală UltraChrome HDX de 200 ml care oferă o gamă cromatică îmbunătățită și densitate maximă de negru, producând printuri mai rezistente în comparație cu modelele anterioare.

Imprimanta este echipată cu capace şi garnituri care contribuie la reducerea pătrunderii prafului, ceea ce presupune costuri reduse de mentenanță și conferă produsului o durabilitatea mai mare. Capul de imprimare PrecisionCore are 360 de duze pe fiecare culoare pentru o viteză de imprimare mai mare, cu picături de dimensiuni variabile, o picătură ajungând până la 3,5 picolitri, iar panoul LCD color de 2,7 inci face configurarea și operarea simple şi accesibile.