Hardware — April 27, 2017 at 1:26 pm

Acer extinde gama Switch 2-in-1 cu doua modele puternice si silentioase

by


Switch-5Acer extinde cunoscuta gamă de notebook-uri Switch 2-în-1 cu două modele noi: Switch 5 și Switch 3, cu sistem de operare Windows 10 și un design versatil, ce oferă mobilitate optimă pentru birou, școală sau divertisment. Ambele modele noi pot fi utilizate împreună cu Acer Active Pen pentru a desena, a lua notițe sau edita documente și fotografii, direct pe ecran, cu Windows Ink.

Acer Switch 5 are la bază inovațiile de top ale predecesorului său, Switch Alpha 12, oferind o experiență de utilizare silențioasă, fără ventilator, prin intermediul sistemului de răcire Acer LiquidLoop™ și o performanță excelentă cu procesoare Intel® Core™ i7 din generația 7. Acer Switch 3 se caracterizează prin design-ul 2-în-1 bine echilibrat, ecranul mare de 12.2”, procesoare Intel și un sistem de răcire silențios, fără ventilator.

Switch 5 este orientat către performanță, silențios și fiabil

Switch 5 este primul dispozitiv 2-în-1 Acer care va fi echipat cu noile procesoare Intel® Core® i7 și i5 din generația 7, pentru a oferi performanțele superioare pe care sarcinile mai complexe, prezentările sau deplasările în afara biroului le solicită.

Cu ajutorul standului patentat Acer cu autoreglare, unghiul de vizualizare al Switch 5 poate fi ajustat cu ușurință, oferind confort suplimentar în orice context. De asemenea, Switch 5 utilizează sistemul de răcire fără ventilator, proprietar Acer, LiquidLoop™, pentru a menține funcționarea eficientă, fără zgomot, fiind astfel ideal pentru spații comune, cum ar fi sălile de întâlniri și birourile deschise.  Design-ul fără ventilator permite procesoarelor puternice Intel Core din generația 7 să ofere performanțe excelente și o durată de viață a bateriei de 10,5 ore[ii].

Noul Switch 5 are un șasiu din aluminiu anodizat, elegant și modern, iar cu ecranul tactil wide FullHD+ de 12″ cu tehnologie IPS, dispozitivul oferă o rezoluție impresionantă de 2160×1440, cu suportul Intel HD Graphics 620. Utilizatorii se vor bucura de culori vii și detalii clare, importante pentru video și divertisment. Acer TrueHarmony™ și amplificatorul inteligent oferă performanțe audio îmbunătățite, pentru claritate și volum crescut, care vin în completarea calității excepționale a ecranului.

Switch 3 oferă flexibilitate 2-în-1 la buget accesibil

Switch 3 oferă utilitate și performanță excelente studenților, familiilor și oricui caută un produs cu un foarte bun raport calitate-preț. Dispozitivul rulează pe procesoare Intel® Pentium® și Intel® Celeron® care oferă performanțe zilnice solide și o durată de viață a bateriei de până la 8 ore. Afișajul de 12.2″ este proiectat pentru a oferi o precizie incredibilă și o experiență touch în 10 puncte. Are un unghi larg de vizualizare, de 178 de grade, și o rezoluție FullHD de 1920×1200, cu tehnologie IPS. Difuzoarele frontale completează experiența de vizionare cu volum și calitate audio îmbunătățite, pentru tonuri bogate, expresive. Carcasa metalică elegantă are un design distinct, subtil și elegant.

Acer Switch 3 a fost premiat cu Red Dot Award: Product Design 2017, unul din cele mai prestigioase premii pentru design-ul de produs.

Design-ul flexibil 2-în-1 oferă și tastatură detașabilă

Ambele modele Acer Switch 5 și Acer Switch 3 sunt livrate împreună cu o tastatură ce poate fi atașată prin intermediul unui sistem magnetic ultra-securizat și care poate fi ajustată la un unghi ergonomic, în funcție de preferințele utilizatorilor. Tastatura de la Switch 5 este iluminată, pentru confort sporit în contextul utilizării în medii întunecate și are o grosime de doar 5.85 mm

Standul de susținere are forma literei U, este elegant și stabil și poate fi ajustat cu ușurință la un unghi de până la 165 de grade. În plus, Switch 5 poate fi ajustat fără efort, cu o singură mână, datorită standului auto-retractabil. Ambele sisteme funcționează cu Acer Active Peni, care suportă palm rejection și 1024 nivele de senzitivitate la presiune.

Subțire, ușor, pregătit pentru a fi conectat

Switch 5 și Switch 3 sunt disponibile cu opțiuni variate de stocare și memorie. Switch 5 este echipat cu un SSD PCIe de 256GB sau 512GB și până la 8GB LPDDR3 SDRAM. Switch 3 are memorie eMMC de 32GB, 64GB sau 128GB și până la 4GB LPDDR3 SDRAM. Ambele modele sunt echipate cu un port reversibil USB 3.1 Type-C pentru transfer rapid de date, partajare video sau alimentarea altor dispositive.

Acer Switch 5 este subțire și ușor, cu dimensiuni de doar 292 (L) x 201.8 (A) x 12 (Î) mm și o greutate de doar 1.27 kg (tableta cu tastatura atașată). Tableta Switch 5 măsoară doar 9.6mm pe înălțime și cântărește 0.92 kg. Switch 3 măsoară doar 295 (L) x 201 (A) x 16.3 (Î) mm, cu o greutate de 0.9 kg (tableta cu tastatura atașată). Tableta Switch 3 măsoară doar 9.95mm pe înălțime și cântărește 0.9 kg.

Prețuri și disponibilitate

Acer Switch 5 va fi disponibil în America de Nord începând cu luna iunie, la prețuri de la $799; în EMEA din iunie, cu prețuri începând de la €1,099 și în China din iulie, la prețuri de la ¥7,499.

Acer Switch 3 va fi disponibil în America de Nord începând cu luna iunie, la prețuri de la $399; în EMEA din iunie, cu prețuri începând de la €499 și în China din iulie, la prețuri de la ¥4,999.

Noile Acer Switch 5 și Switch 3 vor fi lansate astăzi la evenimentul de presă next@acer ce are loc la New York, unde compania anunță o varietate de noi dispositive și soluții pentru gameri, designer, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.