Productie — April 27, 2017 at 1:03 pm

Preventia incentiilor si exploziilor in mediul industrial

by

Axis1Axis Communications anunta trei noi camere de supraveghere video IP dedicate mediului industrial cu factor mare de risc. Cele trei noi modele:a XF40-Q2901 Explosion-Protected Temperature Alarm Camera, XF60-Q2901 Explosion-Protected Temperature Alarm Camera si XP40-Q1942 Explosion-Protected PT Thermal Network Camera, permit agentilor de securitate sa ia decizii rapid astfel incat angajatii, utilajele si infrastructura critica sa ramana in siguranta.

“Operatorii din mediul industrial au de indeplinit sarcini greu de realizat. Acestia trebuie sa asigure atat o eficienta optima de lucru, cat si sa garanteze ca normele de sanatate, siguranta si mediu sunt aplicate. Noile camere Axis ofera informatii critice live ce permit o analizare rapida a oricarui incident, fapt ce poate conduce chiar si la salvarea de vieti omenesti”, a declarat Martina Lundh, Global Product Manager pentru camere termice si explosion-protected Axis Communications.

Cele doua modele de camere (AXIS Explosion-Protected XF40-Q2901/XF60-Q2901) permit gestionarea si monitorizarea temperaturii diferitelor utilaje, detectarea de incendii sau de tevi sparte, asigurand in acelasi timp o supraveghere perimetrala completa.

Camera XP40-Q1942 Explosion-Protected PT Thermal este una tip pan/tilt si include detectarea de persoane aflate in zone restrictionate si asigurarea unui nivel de securitate sporit pentru personalul aflat in zone cu grad de risc ridicat. Aditional, modelul integreaza un stabilizator de imagine electronic si beneficiaza de avantajele tehnologiei Zipstream. Stabilizatorul de imagine are rolul de a creste calitatea si utilitatea materialului video atunci cand camera este supusa diferitelor vibratii.

Atat camerele explosion-protected thermal, cat si camerele temperature alarm ofera certificari globale, ceea ce inseamna ca modelele sunt conforme cu standardele specifice ale diferitelor tari in care Axis Communications este prezent.