Hardware — April 28, 2017 at 1:33 pm

Noile monitoare Acer Predator cu tehnologie Quantum Dot oferă experiențe spectaculoase de gaming

by

Acer a lansat două noi monitoare de gaming Predator cu diagonală de 27” care completează experiența de joc cu o claritate vizuală uimitoare, culori vibrante și o performanță remarcabil de fluidă. Modelul Predator X27 duce gamingul la un nou nivel cu ajutorul NVIDIA G-SYNC HDR la rezoluție 4K și cu o rată de refresh foarte rapidă, de 144 Hz, în timp ce Predator Z271UV are un ecran curbat 1800R și tehnologie de urmărire a privirii, pentru o experiență intuitivă de gaming.

Ambele monitoare folosesc tehnologia Quantum Dot, oferind o gamă mai largă de culori, cu o luminozitate mai mare, o saturație mai profundă și o precizie mai bună, oferind vizualuri semnificativ mai vii cu Predator X27, care suportă 99% din spațiul de culoare Adobe RGB, și Predator Z271UV acoperind 130% din spațiul de culoare sRGB. Cu o peliculă Quantum Dot care este acoperită cu puncte de dimensiuni nano, de diferite tipuri, care emit lumini colorate foarte specifice, noile monitoare pot produce o gamă mai largă de culori în comparație cu monitoarele standard, crescând puritatea culorii și eficiența.

“Suntem încântați să anunțăm extinderea gamei de monitoare de gaming premium cu două noi modele Quantum Dot, pentru a face jocurile mai realiste ca niciodată”, a declarat Victor Chien, Președinte, Digital Display Business, Acer Inc. “Rezoluția 4K a noului Predator X27 la 144Hz și tehnologia Acer HDR Ultra creează imagini umitoare, care trebuie văzute pentru te convinge. Noul Predator Z271UV de la Acer va încânta, de asemenea, și entuziaștii de gaming cu gama bogată de culori și afișajul curbat imersiv.”

Predator X27Predator X27: Imagini cum nu ai mai văzut

Modelul Predator X27 prezintă imagini vizuale uimitoare, fără motion blur, datorită rezoluției 4K (3840×2160) la o rată de refresh de 144 Hz, un timp de răspuns rapid de 4 ms și o luminozitate de 1.000 nit. Dispunând de tehnologia Acer HDR Ultra, acesta oferă cea mai bună calitate de contrast a gamei dinamice înalte. Nu numai că oferă o gamă mai largă și mai profundă de culori, ci și un interval de luminanță de câteva ori mai mare decât cel al monitoarelor dinamice tradiționale. Prin diminuarea luminii de fundal în spatele unor părți ale ecranului care afișează negru, negrul pare mai profund și mai întunecat pe acele părți ale ecranului, un bonus important pentru persoanele care joacă jocuri cu scene întunecate. Piciorul metalic este foarte robust, pentru a asigura stabilitate și ergonomie, cu posibilitate de ajustare a unghiului de înclinare, a înălțimii și a pivotării.

Predator Z1Predator Z271UV: Experiență imersivă de vizualizare

Predator Z271UV are rezoluție WQHD (2560×1440) pe un ecran curbat 1800R, care așează fiecare colț al ecranului la aceeași distanță față de ochii jucătorului – acest lucru creează o experiență de gaming imersivă, cu un câmp de vizibilitate mai larg și o zonă perceptivă crescută a vederii periferice. Dispune de design ZeroFrame, perfect pentru utilizarea în setări cu mai multe monitoare, și oferă o gamă spectaculoasă de culoare, care acoperă 125% din spațiul de culoare sRGB. Este extrem de rapid, cu un timp de răspuns de 1ms (3ms nativ), care aproape că elimină motion blur-ul și suportă overclockare până la 165Hz. Construit și cu gândul la ergonomie, ecranul se poate înclina de la -5 la 25 de grade și pivota +/- 30 de grade, în timp ce înălțimea poate fi ajustată până la 4,7″. Conectivitatea include DisplayPort, HDMI, ieșire audio și 4xUSB 3.0. Două difuzoare de 7 wați asigură un sunet de înaltă calitate, cu tehnologie Acer TrueHarmony™ pentru efecte de divertisment dinamice.

Performanță ultra-fluidă, tehnologie de urmărire a privirii intuitivă

Pe lângă tehnologia Quantum Dot, ambele monitoare oferă NVIDIA G-SYNC pentru a oferi performanțe fluide, fără întreruperi, în timp ce NVIDIA ULMB oferă imagini vizuale clare. Tehnologia integrată de urmărire a privirii de la Tobii vine ca o completare la tastatura tradițională cu mouse, deoarece camera se rotește automat, pe măsură ce jucătorul privește către marginile ecranului. Îmbinarea urmăririi privirii cu mouse-ul și controlul tastaturii sau gamepad-ului, oferă o experiență de joc mai bogată și mai captivantă, deoarece jucătorii pot să imite acțiunile care apar și în viața reală. Până în prezent, există 100 de jocuri care suportă tehnologia eye-tracking. Titlurile care sunt în permanență actualizate pot fi vizualizate pe www.tobii.com/apps.

Noile monitoare au unghiuri de vizualizare de 178 grade, pe orizontală și pe verticală.

Noile monitoare  Predator au fost lansate la evenimentul de presă next@acer ce a avut loc pe 27 aprilie la New York, unde compania a mai anunțat și o varietate de noi dispozitive și soluții pentru gameri, designeri, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.