NEWS — April 28, 2017 at 8:35 am

PeliFilip asista Digi in vederea listarii la BVB

by

PeliFilip a acordat consultanta juridica societatii Digi Communications N.V. („DIGI”), actionarul majoritar al RCS & RDS S.A., cu privire la oferta publica de pana la 21.744.108 actiuni la un pret de oferta ce se preconizeaza a fi intre 38 RON si 56 RON per actiune si admiterea actiunilor oferite la tranzactionare pe Piata Reglementata la Vedere a Bursei de Valori Bucuresti, Categoria International. Oferta consta dintr-o transa adresata publicului din Romania, precum si o transa adresata investitorilor institutionali din Statele Membre ale Spatiului Economic European si celor din Statele Unite ale Americii, in masura in care sunt „Qualified Institutional Buyers” conform Regulii 144A din Legea Valorilor Mobiliare din 1933 din Statele Unite ale Americii. Oferta se va desfasura in perioada 28 aprilie – 10 mai 2017, preconizandu-se ca actiunile DIGI vor fi admise la tranzactionare in jurul datei de 16 mai 2017.

Sindicatul de intermediere a ofertei este compus din Citigroup Global Markets Limited si Deutsche Bank AG, London Branch (in calitate de Coordonatori Globali Comuni), Raiffeisen Bank S.A., Société Générale S.A / BRD – Groupe Société Générale S.A., WOOD & Company Financial Services, a.s. si BT Capital Partners S.A. (care are calitatea de Manager Principal).

Alexandru Birsan, Partener PeliFilip
Alexandru Birsan, Partener PeliFilip

„Este proiectul de care sunt cel mai mandru din cariera mea. DIGI este un client special pentru noi, lucram impreuna de 10 ani si intotdeauna au fost pentru noi (si pentru mine, ca individ) un exemplu despre ceea ce un business local poate face cu onestitate, multa munca, talent si aplecare spre client. Ma bucur ca incepand de acum si altii pot sa beneficieze de rezultatele lor si sa fie parte din povestea lor.” (Alexandru Birsan, Partener PeliFilip)