NEWS — May 2, 2017 at 8:03 am

TotalSoft îl numeste pe Yusuf Onder Eren in functia de CEO

by

Yusuf Onder ErenTotalSoft, dezvoltator de software din Romania si parte a Logo Yazilim A.S (Logo), anunta numirea lui Yusuf Onder Eren in functia de Chief Executive Officer, pentru a gestiona planurile de dezvoltare la nivel international ale companiei si cresterea acesteia pe termen lung. Yusuf Onder Eren il inlocuieste pe Liviu Dragan, care va continua sa faca parte parte din organizatie, in calitate de membru al Consiliului de Administratie.

Yusuf Onder Eren aduce peste 40 de ani de experienta in managementul afacerilor, iar anterior a ocupat functii executive in mai multe companii internationale. Este membru in Consiliul de Administratie al TotalSoft din luna septembrie a anului trecut, precum si membru in Consiliul de Administratie al Logo de sapte ani. Cariera si proiectele de succes ale lui Yusuf Onder Eren cuprind dezvoltarea si extinderea pe noi piete ale unor companii din domenii precum IT, energie, constructii si retail.

Logo Yazilim A.S este cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, iar in toamna anului trecut a achizitionat TotalSoft, ca parte a strategiei de a se extinde la nivel global.