NEWS — May 3, 2017 at 1:16 pm

BestKids deschide primul magazin offline de jucării și articole pentru copii

by

Bestkids_magazin1BestKids a inaugurat în acest weekend primul magazin fizic. Acesta își așteaptă cu ușile deschise clienții în Cluj. Astfel, BestKids vine mai aproape de copii și părinți prin deschiderea primului punct de vanzare offline.

Magazinul va fi în sine ca un loc imens de joacă, unde vor putea fi testate, dar și cumpărate jucăriile care până acum erau disponibile doar online. Noul magazin vine în completarea platformei online și își propune să ofere clienților suport si consultanță pentru alegerea celor mai bune produse de pe piață. La noua locație BestKids, clienții vor avea posibilitatea de a comanda direct de pe site produsele care nu sunt disponibile în stocul magazinului fizic, prin intermediul unor ecrane tactile amplasate în showroom.

Perioada mai – iunie este dedicată vânzării jucăriilor de exterior, tricicletelor, bicicletelor, dar și scaunelor auto, 1 iunie fiind o zi îndrăgită și așteptată atât de copii, cât și de părinți. Anul acesta este zi liberă, astfel că este estimată o creștere a interesului pentru jucăriile de exterior, care pot fi utilizate în plimbările prin parc, la iarbă verde sau la ștrand și pentru jucăriile de mici dimensiuni, care pot fi făcute cadou.

Noul magazin BestKids va fi un loc propice și pentru organizarea diverselor evenimente pentru copii, ateliere practice și activități dedicate copiilor în momentele cele mai frumoase din an.