Evenimente — May 5, 2017 at 11:31 am

Axis Communications transmite live Cupa de Gimnastica Andreea Raducan

by

Axis Communications va transmite live Cupa Andreea Răducan”, o competiție de gimnastică inițiată și organizată de campioana olimpică și mondială la gimnastică, Andreea Răducan. Evenimentul va avea loc în perioada 6~7 mai 2017, începând cu ora 09:30, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic A.I. Cuza din Bârlad.

andreeaPentru transmiterea live a evenimentului vor fi folosite 5 camere de reţea Axis şi soluţia software CamStreamer. Dezvoltată de NetRex, aplicaţia de streaming poate fi instalată direct în camerele Axis şi permite transmisia live pe Youtube sau Facebook.Soluţia tehnică folosită extinde capabilităţile şi funcţionalitatea camerelor de supraveghere IP. Camstreamer nu necesită o adresă IP publică, sau realizarea de anumite setări sau firewall routing. Instalarea camerelor şi configurarea soluţiei a fost realizată de către compania TeamOne, din Iași.

Concursul este dedicat gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 1 şi 2, cu vârste cuprinse între 8 – 10 ani. Va invitam sa urmariti de maine concursul pe pagina celebrei gimnaste Andreea Raducan la https://www.facebook.com/AndreeaRaducanOfficial/, precum si pe pagina Axis: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.