Evenimente — May 10, 2017 at 8:22 am

Succesul tehnologiei Canon UVgel în piaţă

by

Océ Colorado 1640_3Canon Europe aduce echipamentul Océ Colorado 1640, primul produs pe bază de tehnologie Canon UVgel, în centrul atenţiei la evenimentul FESPA 2017 (Messe Hamburg, 8-12 mai 2017 – Stand A1 B55), marcând lansarea publică a echipamentului pe piaţa din Europa.

Cererea pentru noua imprimantă rolă-la-rolă de 64” este în creştere, existând deja o precomandă de 30 de echipamente, plasată de clienţi din regiunea EMEA în cele opt săptămâni de când a fost anunţată, la nivel mondial, lansarea noului produs, la începutul lunii martie. Primii clienţi care au comandat echipamentul Océ Colorado, mulţi dintre aceştia fiind deja utilizatori de imprimante flatbed Océ Arizona, sunt mai ales producători consacraţi de aplicaţii pentru semnalistică şi afişaje.

 

Echipamentul Océ Colorado 1640 va fi disponibil pentru comercializare în regiunea EMEA începând cu data de 8 mai 2017. Folosind una dintre cele mai importante calităţi ale tehnologiei Uvgel, peste 100 de variante de suporturi testate deja de Océ Supplies Knowledge Centre sunt puse la dispoziţie pentru a putea produce o gamă cât mai variată de aplicaţii.

Echipamentul Océ Colorado 1640 va fi comercializat, de asemenea, şi prin intermediul unei reţele extinse de distribuitori, cu noi parteneri aleşi de Canon care au o vastă experienţă în ceea ce priveşte asistarea clienţilor care folosesc tehnologii rolă-la-rolă.

Pentru informaţii suplimentare privind tehnologia Canon UVGel vizitaţi http://www.canon.ro/thinkdigital/feature/uv-gel-printing/.