NEWS — May 11, 2017 at 8:47 am

CA Tehnologies, lider în soluții de Enterprise Agile Planning

by

CA Technologies a fost inclusă de către Gartner, Inc. în topul Leaders Quadrant în raportul Gartner Magic Quadrant 2017 cu soluțiile Enterprise Agile Planning. Raportul a evaluat, o platformă enterprise-class pentru adoptarea metodologiilor Agile la nivelul întregii companii. CA Technologies ocupă cel mai înalt loc în topul Leaders Quadrant  pentru viziune completă.

CAConform acestui raport “Liderii în această industrie au demonstrat o combinație de viziune puternică fie în gândire flexibilă, fie în relația developer-DevOps. Acești lideri au o expunere și o rată de adopție în piață foarte mari, așa cum se arată în solicitările clienților și datele disponibile din sondaje, dar și din creșterile și prezența în piață. Vendorii din această categorie reprezintă soluția sigură pentru o adopție la scară largă și ne așteptăm ca aceștia să aibă în continuare o prezență solidă în piață. Liderii tind să aibă piețe stabile ce le oferă funcționalități extinse prin intermediul partenerilor. Toți au capabilități solide de integrare și rețele puternice de pregătire și implementare și pot opera la nivel global” este menționat în raport. În ceea ce privește viziunea completă, raportul menționează: “criteriile cheie în această evaluare sunt înțelegerea pieței și strategia de produs.”

“Întrucât companiile continuă să extindă beneficiile Agile prin scalarea proceselor și metodologiilor Agile la nivelul întregii organizații, este esențial ca acestea să considere nu numai instrumentele utilizate, ci și procesele și expertiza necesară pentru a le ajuta să aibă succes. CA Technologies oferă o combinație între cele mai bune soluții și unii dintre cei mai experimentați consultanți din industrie, clienții noștri având cu adevărat toate elementele necesare pentru transformarea Agile. Considerăm că această recunoaștere din partea Gartner validează strategia CA Tehnologies de parteneriat cu clienții săi pentru a îi ajuta să se diferențieze de concurență, permițându-le să reducă timpul de lansare pe piață și să ofere valoare mai rapid propriilor consumatori”, a declarat Angela Tucci, General Manager, CA Agile Management.

Pentru a descărca raportul complet vizitați Gartner Magic Quadrant for Enterprise Agile Planning Tools