Evenimente — May 12, 2017 at 10:25 am

Startup românesc prezent la MIPS în Dubai

by

P1020201Solutia Parking Spotter, dezvoltata de o echipa din Romania cu vasta experienta si competenta in analiza video si cloud computing a fost prezentanta in aceasta saptamana in cadrul Milestone Community Days: MIPS EMEA 2017. Evenimentul a reunit companii din regiunea EMEA şi a avut loc in perioada 8-10 mai, in Dubai.

Agenda evenimentului s-a concentrat pe ideea de Comunitate şi modul in care companiile din domeniul video management se pot folosi de platforma open source Milestone pentru a dezvolta oportunitaţi pentru a atinge noi verticale de business. In acest context, aplicaţia dezvoltata de Ovidiu Ciurte, cu suportul companiei Helinick, a fost una dintre cele mai apreciate iniţiative prezentate in cadrul Milestone Community Days.

In prima zi a evenimentului, ambasadorul Danemarcei in Emiratele Arabe Unite si Qatar, doamna H.E. Merete Juhl, a apreciat inovatia romanilor de la Parking Spotter, adresand si cateva cuvinte de apreciere in limba romana, datorita experientei sale diplomatice anterioare in Romania