Hardware — May 22, 2017 at 8:51 am

Fujitsu lansează trei noi echipamente pentru universul digital

by

Fujitsu a lansat recent trei noi echipamente pregătite pentru universul digital. Conform lui Thomas Bretthauser, manager de produse în cadrul gigantului tehnologic, noile produse au fost lansate pentru întregirea portofoliului de soluţii digital-ready existent deja în cadrul companiei.

“Am simţit nevoia unei astfel de lansări deoarece vrem să ajutăm clienţii să se pregătească la modul optim pentru transformarea digitală prin intermediul unor produse deja predefinite pentru un astfel de univers,” declara Bretthauser în cadrul unui recent webinar. “Gama de utilizare a noilor produse este extrem de vastă şi acoperă domenii precum ingineria, comerţul cu amănuntul, sănătatea, media şi entertainment, arhitectura şi construcţia de imobile, apărarea, industria aerospaţială, instruirea şi educaţia.”

Fujitsu Celsius H770
Fujitsu Celsius H770

Cele trei produse nou lansate au primit denumirile Fujitsu Celsius H770, Fujitsu Celsius J550 şi Fujitsu W570, ultimul fiind vârful de gamă al familiei lansate.

H770 este în esenţă o staţie de lucru mobilă dotată cu memorie DDR4 la 2400 MHz de până la 64GB, tehnologie M.2 SSDs PCIe NVMe încărcarea rapidă de aplicaţii esenţiale complexe, cum sunt cele de tip CAD, şi tehnologie de securitate PalmSecure.

Fujitsu Celsius J550
Fujitsu Celsius J550

J550 este o staţie de lucru fixă cu factor de formă mic, capabilă de performanţe 3D. Este dotată cu memorie DDR4 la 2400 MHz de până la 64GB, capacitate de stocare date de până la 13,5 TB şi discuri SSD de până la 512 GB, card grafic NVIDIA® Quadro® M2000  şi tehnologie de securitate PalmSecure.

Celsius W570
Fujitsu Celsius W570

 

 

În fine, vârful de gamă, Celsius W570 este o staţie de lucru în format micro-tower proiectată special pentru clienţi care lucrează în zona CAD. Staţia poate suporta până la 11 monitoare şi are un volum cu 30% mai mic decât în cazul generaţiei precedente. Staţia poate fi instalată atât ca staţie de lucru tradiţională cât şi ca point-of-sale în orice mediu de tip comercial.