Evenimente — May 24, 2017 at 8:15 am

Leonardo, soluția SAP care va transforma orice companie într-un business digital scalabil

by

SAP Leonardo

SAPPHIRE NOW, cel mai important eveniment dedicat economiei digitale, organizat în fiecare an de SAP, a avut loc anul acesta în Orlando, SUA, în perioada 16 – 18 mai. Timp de trei zile, peste 30.000 de invitați, CEO și manageri ai celor mai influente organizații la nivel global, au participat la conferințe, prezentări și workshopuri dedicate transformării digitale în business. În cadrul discursului său din deschiderea evenimentului, CEO-ul SAP SE, Bill McDermott, a anunțat extinderea SAP Leonardo, soluția urmând să integreze capabilități de machine learning, IoT, Big Data și tehnologii blockchain.

Companiile au nevoie de arhitecturi deschise care pot transforma în timp real datele din sisteme tranzacționale în informații vitale pentru organizație. De asemenea, companiile au nevoie și de un partener cu experiență în transformarea digitală, care poate oferi suport atât în zona proceselor de business, dar și soluții tehnologice de top.

Experiența SAP în industria de software de business, împreună cu portofoliul vast de soluții și expertiza în tehnologiile emergente, îi oferă companiei o poziție inedită pentru a ghida clienții în transformarea digitală. Astfel, clienții SAP vor putea deveni adevarate business-uri digitale scalabile, punând inovația în practică și generând rezultate.

“Pentru transformarea unei companii într-un business digital sunt necesare schimbări la nivelul proceselor dar și a modelului de business, schimbări ce nu pot fi livrate de o singură tehnologie. Soluția extinsă SAP Leonardo încorporează capabilitățile diferitelor tehnologii, precum machine learning, IoT, Big Data, analytics și blockchain, în platforma SAP Cloud, dar și expertiza și know-how-ul SAP în diverse industrii, aplicată prin metodologii avansate de Design Thinking. Cu zeci de premii și recunoașteri în industrie, fiecare dintre soluțiile cuprinse în portofoliul SAP poate avea o contribuție valoroasă în transformarea digitală a clienților noștri, însă adevărata forță este dată de soluția care le înglobează pe toate – SAP Leonardo“, a declarat Mala Anand, președinte al SAP Leonardo.

Acest sistem digital inovativ le va oferi clienților fie o abordare axată pe industrie, numită accelerator de industrie, aliniat cu metodologii specifice, cu prețuri și timp de livrare fixe, fie o abordare flexibilă ce le va permite clienților să dezvolte ce au ei nevoie pentru afacerea acestora. SAP integrează, de asemenea, capabilitățile SAP Leonardo cu aplicațiile existente pentru a le face și mai puternice și mai inteligente și va oferi servicii pentru dezvoltatori și partenerii SAP, pentru ca aceștia să își poată dezvolta propriile aplicații, susținuți de o rețea de centre SAP Leonardo, având pentru început sedii în New York, Paris, Sao Leopoldo și Bangalore.

Utilizând SAP Leonardo, clienții pot inova mai rapid și pot scala inovațiile, integrându-le în toate aplicațiile și procesele de business. SAP va oferi expertiza sa în servicii de Design Thinking pentru a ajuta clienții să realizeze trecerea mai rapid de la idei inovatoare la un plan concret pentru o implementare scalabilă.