Evenimente — May 25, 2017 at 3:16 pm

Cu ce participa Depanero la Bucharest Technology Week

by

Depanero_Fonton - BGA Rework MachineDepanero participă la Bucharest Technology Week cu cea mai avansată tehnologie din piață pentru intervenții pe plăci de bază electronice, la nivel de componentă, aparatul Fonton BGA-936. Echipamentul este utilizat de tehnicienii Depanero pentru înlocuirea chip-urilor defecte.

Fonton BGA-936 poate fi utilizat la o putere maximă consumată de 6000W și oferă temperaturi de lucru cuprinse între 50 și 399 de grade Celsius. Pentru cele mai bune performanțe și eficiență, echipamentul dispune de 99 de profile ajustabile și de modul USB pentru extindere cu profil personalizat.

În plus, printre cele mai importante specificații ale echipamentului sunt posibilitatea de atașare de senzori suplimentari, modificarea parametrilor pentru a lipi și a dezlipi orice componentă pe bile BGA de fludor, prezența unei pompe de vacuum pentru extragerea chip-urilor. Fonton BGA-936 este dotat și cu o cameră cu infraroșii cu lentile de zoom și focus și dispune de o ieșire video pentru monitor extern.

Bucharest Technology Week 2017 are loc în intervalul 22 – 28 mai și cuprinde cea mai mare expoziție de tehnologie din România.