Hardware — June 2, 2017 at 7:28 am

Canon imageFORMULA DR-M260 – capacitate de scanare şi o versatilitate a documentelor fără egal

by
imageFORMULA DR-M260Canon Europe anunţă lansarea scannerului imageFORMULA DR-M260. Alegerea perfectă pentru orice departament comercial sau companie cu cerere ridicată de distribuire a documentelor scanate, acest dispozitiv nou oferă viteză mare de scanare, performanţă de neegalat în alimentarea cu hârtie, calitate îmbunătăţită a imaginii şi rezistenţă sporită.

Calitate şi viteză de scanare superioară
Creat pentru condiţiile stricte din mediile de lucru moderne, cu ritm intens, imageFORMULA DR-M260 creşte în mod semnificativ productivitatea de scanare. Cea mai mare parte din capacitatea ridicată de scanare a acestui dispozitiv este obţinută prin intermediul unui procesor integrat, care permite scanarea color la viteze de 60ppm, combinat cu un ADF (alimentator automat de documente) silenţios, dar fiabil, capabil să gestioneze 80 de coli.
În plus, noul procesor DR dezvoltat de Canon asigură o procesare şi o calitate a imaginii îmbunătăţită, fără a fi necesară utilizarea unui PC de sine stătător. Această performanţă integrată înseamnă că toţi utilizatorii pot beneficia de viteza şi fiabilitatea dispozitivului. Procesorul DR integrat este compatibil şi cu tehnologia inovatoare de prelucrare a imaginii care oferă imagini superbe, potrivită în special pentru Recunoaşterea Optică a Caracterelor (OCR).
Procesarea versatilă a documentelor
imageFORMULA DR-M260 dispune de versatilitatea necesară pentru a scana cu precizie o gamă largă de documente aparţinând fluxului modern de lucru, inclusiv formulare scrise de mână, documente juridice, chitanţe, cărţi de vizită, documente cu format lung ş.a. În plus, acest dispozitiv poate procesa documente de diferite grosimi, tipuri şi dimensiuni datorită Modului de Scanare Document Lung şi mecanismului robust de alimentare.
Modul de Scanare Document Lung permite scanarea documentelor mai lungi de până la 5.588 mm, în timp ce simpla introducere în folia de protecţie A4 asigură un plus de versatilitate pentru documentele fragile, ceea ce va proteja coala în timpul deplasării prin alimentator. De asemenea, dispozitivul imageFORMULA DR-M260 poate să scaneze cu uşurinţă paşapoarte biometrice cu o grosime de până la 6 mm. Această caracteristică înlătură necesitatea disponibilităţii unui scanner plat pentru scanarea paşapoartelor, economisind atât spaţiu, cât şi buget.
Fiabilitate şi uşurinţă la utilizare fără egal
Dispozitivul imageFORMULA DR-M260 creşte şi productivitatea de scanare în volume mari datorită funcţiei sale de detectare a erorilor de alimentare cu coli şi a senzorilor de eliberare a hârtiei. În cadrul activităţilor cu consum intens de hârtie, un senzor de detectare a erorilor de alimentare cu coli identifică imediat neregulile, precum poziţia înclinată cauzată de blocarea hârtiei şi opreşte imediat alimentarea pentru a preveni deteriorarea documentelor originale. Senzorul de eliberare a hârtiei previne şi deteriorarea documentelor originale importante prin identificarea timpului de tranzit neobişnuit pentru lungimea documentului. Montat în apropierea liniei de scanare (CIS), acesta opreşte alimentarea prin dezactivarea rolei când marginea anterioară a documentului nu poate trece prin senzorul de eliberare a hârtiei într-un anumit interval de timp. Toate aceste caracteristici asigură eficienţa procesului de scanare a documentelor, care îmbunătăţeşte precizia colectării datelor şi garantează faptul că angajaţii pot dedica mai mult timp funcţiilor principale.
Designul compact, robust şi fiabil al dispozitivului imageFORMULA DR-M260 este conceput pentru a economisi spaţiul. Cântărind doar 3,6 kg, dispozitivul poate fi mutat cu uşurinţă şi aşezat pe un birou, ghişeu sau orice zonă cu spaţiu limitat, ceea ce înseamnă că funcţia de scanare de înaltă calitate a documentelor poate fi implementată în locaţiile sau departamentele în care spaţiul este valoros.
Panoul de operare LCD cu cinci linii, uşor de utilizat, oferă utilizatorilor o interfaţă directă de la care se poate opera dispozitivul imageFORMULA DR-M260. Operaţiunile precum iniţierea şi oprirea scanării documentului, selectarea unei sarcini pre-înregistrate, modificarea setărilor de scanare şi altele, pot fi realizate cu o simplă atingere a unui buton.
Tim Brosnihan, Product Marketing Manager la Canon Europe declară: ”În contextul actual, o companie trebuie să facă faţă unui volum excesiv de documente, de dimensiuni, tipuri şi grosimi diferite. Totuşi, aceste provocări pot fi abordate cu uşurinţă cu ajutorul modelului imageFORMULA DR-M260. Acest nou dispozitiv îndrăzneţ oferă o calitate, fiabilitate şi eficienţă fără egal, sinonimă cu toate produsele Canon. Dimensiunea sa compactă şi structura sa uşoară înseamnă că poate încăpea cu uşurinţă în cele mai înguste medii de lucru. Uşurinţa sa la utilizare înseamnă că firmele pot începe imediat să se bucure de operaţiuni îmbunătăţite de scanare a documentelor.”
Dispozitivul Canon imageFORMULA DR-M260 va fi disponibil prin intermediul filialelor comerciale Canon şi al distribuitorilor agreaţi în toată Europa, începând cu mijlocul lunii iunie 2017.