NEWS — June 6, 2017 at 10:04 am

Canon XEED WUX500ST, un proiector compact, eficient şi versatil, cu distanţă de proiectare scurtă

by

Canon XEED WUX500STCanon Europe a lansat XEED WUX500ST – un proiector compact, eficient şi versatil. Luminozitatea de 5.000 de lumeni color, HDBaseT încorporat şi unghiul de deplasare a obiectivului pe verticală de 75% sunt atributele acestui excelent proiector cu distanţă de proiectare scurtă.

Având o luminozitate de 5.000 de lumeni color şi un raport de contrast nativ de 2.000:1, proiectorul XEED WUX500ST oferă un nivel excelent de peformanţă. Liniile fine sunt redate cu o claritate impresionantă pe suprafaţa întregului ecran, datorită rezoluţiei native de 1920 x 1200 WUXGA a proiectorului şi a capacităţii de redare în format Full HD. Dotat cu cea de a cincea generaţie a sistemului revoluţionar Canon Aspectual Illumination System (AISYS), proiectorul XEED WUX500ST beneficiază de tehnologie pentru difuzare luminii pentru a putea proiecta imagini vibrante.

De asemenea, există o variantă a proiectorului XEED WUX500ST disponibilă pentru utilizare în domeniul medical, care include un Mod de simulare DICOM® special, pentru proiectarea de radiografii, tomografii şi RMN-uri monocrome digitale, cu nuanţe de gri excelente.

Combinaţia impresionantă de funcţii face proiectorul XEED WUX500ST ideal pentru utilizarea în diverse domenii, incluzând instituţii de educaţie superioară, muzee şi galerii, corporaţii, simulări şi training-uri şi panouri digitale. Deplasarea revoluţionară a obiectivului conferă rezultate de până la 75% deplasare pe verticală şi până la 10% deplasare pe orizontală, asigurând o flexibilitate excepţională la instalare, iar posibilitatea de a acoperi pe un afişaj de 100 inci de la o distanţă de 1,2 m reprezintă un mare avantaj la instalare. Indiferent unde este poziţionat faţă de ecran, proiectorul va funcţiona corespunzător, chiar şi în cele mai solicitante medii.

Fiind unul dintre cele mai compacte proiectoare cu distanţă de proiectare scurtă disponibile pe piaţă, modelul XEED WUX500ST se potriveşte în cele mai reduse spaţii şi vine împreună cu o mulţime de funcţii avansate, inclusiv proiectare multiplă fără ajutorul calculatorului. Tot ce aveţi de făcut este să conectaţi un dispozitiv USB la un proiector şi să afişaţi o singură imagine combinată cu până la nouă proiectorare conectate prin cabluri LAN. Pentru a asigura o precizie şi mai mare şi o setare simplă şi rapidă, funcţia de corectare geometrică individuală a colţurilor este disponibilă pentru secţiunea combinată a imaginilor.

Conectarea la proiectorul XEED WUX500ST se face simplu şi direct, graţie gamei variate de opţiuni de intrare cu care este prevăzut proiectorul. HDBaseT încorporat oferă semnal audio şi de imagine de înaltă calitate dar şi control prin intermediul unui singur cablu Cat6 de până la 100 de metri. Prezentările wireless de pe PC sunt posibile cu ajutorul conectivităţii Wi-Fi, în timp ce software-ul Networked Multi-Projection (NMPJ) permite conectarea simultană chiar şi a 10 echipamente.

Proiectorul XEED WUX500ST este foarte eficient în ceea ce priveşte consumul de energie iar costul total de exploatare al acestuia este foarte redus. Tehnologia Canon AISYS asigură o performanţă maximă, în ciuda sursei de lumină care funcţionează doar cu 395 waţi. O funcţie care contribuie la calitatea proiectorului de a fi cel mai eficient din clasa lui este butonul ECO, cu ajutorul căruia utilizatorii pot controla gestionarea consumului de energie iar lampa cu durată de utilizare de 5.000 de ore contribuie şi mai mult la scăderea costurilor. Pentru confortul utilizatorilor, proiectorul XEED WUX500ST include o garanţie de trei ani pentru lampă.