Foto-Video-Audio — June 30, 2017 at 8:41 am

Cel mai nou DSLR, modelul Canon EOS 200D

by
Canon EOS 200DCanon lansează modelul EOS 200D pentru cei care doresc să înceapă să folosească un aparat elegant, cu greutate mică şi uşor de utilizat. Fie că faceţi fotografii sau realizaţi filme, aceasta este alegerea ideală pentru oricine doreşte să surprindă şi să partajeze poveşti din orice domeniu al vieţii lor. Fie că fotografiaţi apusul la Taj Mahal sau faceţi o fotografie familiei şi prietenilor la dumneavoastră acasă, dimensiunea compactă a modelului EOS 200D îl face opţiunea ideală pentru orice ocazie.

Cel mai uşor DSLR Canon din lume, cu ecran cu unghi variabil 1 , EOS 200D este dotat cu cea mai nouă tehnologie a anului 2017 şi are funcţii comune cu alte aparate foto Canon care sunt vârf de gamă, asigurând de fiecare dată o imagine de cea mai bună calitate. Fie că lucrăm cu zone cu umbră sau zone luminoase, rezoluţia este uimitoare iar EOS 200D asigură controlul asupra profunzimii câmpului, astfel încât să puteţi obţine cele mai frumoase fundaluri estompate în imaginile dumneavoastră.

EOS 200D este dotat cu cea mai rapidă 2 Focalizare automată Dual Pixel CMOS, garantând faptul că aparatul face focalizarea rapid şi clar, astfel încât subiectele sunt redate cât se poate de clar. Noul senzor APS-C îmbunătăţeşte performanţă în condiţii de luminozitate scăzută, oferindu-vă posibilitatea să surprindeţi imagini frumoase atunci când soarele apune, iar pe cer apar stelele.
Mai mult, acest model DSLR este dotat cu cel mai nou procesor Canon DIGIC 7. „Creierul“ aparatului foto optimizează setările automat în orice situaţie, astfel că este uşor să obțineți mereu imagini de o calitate excepţională, cu zgomot de imagine redus.
EOS 200D este dotat cu vizor, dar şi cu ecran cu unghi variabil, cu funcţii de ecran tactil, toate aceste aspecte reprezentând un avantaj pentru cei care cumpără un DSLR pentru prima dată.
Apropiaţi-vă de subiect, pe care îl puteţi urmări acum foarte clar prin vizor, în timp ce folosiţi ecranul cu unghi variabil pentru a surprinde acele fotografii greu de realizat din orice poziţie.
Având flexibilitatea de a trece oricând de la ecran la vizor, vă va fi uşor să surprindeţi fotografia perfectă cu ajutorul ecranului tactil, trecerea de la utilizarea telefonului inteligent la utilizarea aparatului va fi uşoară şi familiară.
EOS 200D are o interfaţă intuitivă cu ajutorul căreia funcţiile sunt explicate utilizatorului pe măsură ce sunt folosite. IU cu ghidare, tutorialul pentru un ghid vizual simplu, vă ajută explicându-vă ce efect va avea asupra fotografiilor dacă schimbaţi setările însă această opţiune poate fi oprită, desigur, atunci când deveniţi expert în utilizarea aparatului foto.
Primul DSLR Canon care are şi mod de selfie, modelul EOS 200D este dotat şi cu funcţie de netezire a pielii şi de estompare a fundalului, pentru toţi cei pasionaţi de Instagram. Cei pasionaţi de modă îşi pot exprima stilul chiar înainte de a face prima fotografie, deoarece modelul EOS 200D va fi disponibil în 3 culori diferite: clasicul Canon Negru, un look îndrăzneţ Alb şi Argintiu & Bronz de inspiraţie vintage.
Modelul este compatibil cu telefoane inteligente 4 , are Wi-Fi şi Bluetooth integrate® 5 iar cei care sunt în călătorii vor putea partaja rapid fotografii de calitate înaltă pe reţelele de socializare cu ajutorul Aplicaţiei Canon Camera Connect.
Acest aparat foto incredibil de uşor şi avantajos este dotat cu cea mai nouă tehnologie Canon.
Compatibil cu ecosistemul Canon EOS de obiective, bliţuri şi accesorii, EOS 200D vă ajută să obţineţi orice fotografie vă doriţi; totul vă va sta la îndemână. Având un aspect elegant, în pas cu moda, EOS 200D este ideal pentru utilizatorii de telefoane inteligente şi aparate foto compacte care doresc să îşi exprime crativitatea la alt nivel.