NEWS — July 5, 2017 at 8:07 am

LG ELECTRONICS îmbunătățește conectivitatea monitoarelor cu certificările Crestron Connected

by

LGPeste 50 de modele de ecrane comerciale LG Electronics au primit certificarea Crestron Connected® pentru capabilități ridicate de control și administrare.

Prin parteneriatul cu Crestron Electronics, LG a creat un portofoliu extins de monitoare pentru afisare de continut digital (digital signage) cu scopul de a oferi clienților un grad ridicat de integrare și fiabilitate. Până la această data, sunt disponibile la nivel global opt serii de ecrane LG digital signage – cu diagonale intre 32 și 65 inch – certificate Crestron Connected. Alte modele sunt supuse procedurilor de certificare și vor fi disponibile curând.

Clark Brown, vicepreședinte, digital signage, LG Electronics USA Business Solutions, a spus, “Produsele LG certificate Crestron Connected vor contribui la îmbunătățirea relațiilor cu clienții și a tehnologiilor pe care le oferim prin produse inovatoare.”

Ca parte a programului Crestron Connected, LG a integrat pachetul software Crestron în ecranele comerciale, ce permit în acest fel partenerilor certificați să se conecteze nativ la ecranele pe care le dețin, să comunice și să monitorizeze activitatea dintr-o singură locație centrală. Pentru că fiecare ecran poate fi conectat direct la rețeaua Crestron și recunoscut ca un dispozitiv certificat, clienții vor putea administra ecranele LG folosind un computer conectat la Internet sau un dispozitiv mobil, fără a fi necesară utilizarea unui sistem de control extern.

Programul Crestron Connected certification acoperă șapte verticale de piață audio-video: digital signage, proiectoare, monitoare, receivere audio/video și TV-uri. Produsele ce integrează software Crestron Connected pot fi conectate foarte ușor în rețele enterprise printr-un cabul standard Ethernet, Wi-Fi, sau prin Crestron infiNET EX® Wireless Gateway.

Pentru mai multe informații despre ecranele LG certificate Crestron Connected, vizitați http://www.lg.com/us/business/commercial-display/certifications/crestron-certified-products.