Networking — July 11, 2017 at 6:59 pm

Vista Manager EX, monitorizare şi management de reţea puternic

by

vista manager exGestionaţi-vă reţeaua. Conform propriei dorinţe

Allied Telesis ştie că firmele din întreaga lume caută să reducă gradul de complexitate al managementului de reţea, însă continuă să suporte numărul în creştere de dispozitive care accesează online date şi aplicaţii. Reţeaua de întreprindere actuală trebuie să ofere acces wired şi wireless la resurse de suport digital, la politici BYOD şi la terţe dispozitive precum camere de securitate şi telefoane IP.

Privire de ansamblu

Vista Manager EX furnizează monitorizare şi management de ultimă generaţie pentru reţeaua dumneavoastră Autonomous Management Framework (AMF), prin generarea automată a unei topologii complete de switch-uri, firewall-uri şi puncte de acces wireless (AP-uri). O viziune extinsă include dispozitive terţe cum ar fi camerele de securitate.

Puteţi gestiona dispozitive multiple de reţea în mod simultan în scop de reducere a administrării, iar utilizarea intuitivă înseamnă informaţii cuprinzătoare despre reţea, informaţii care sunt doar la un click distanţă.

Panou unic de management

Beneficiaţi de o singură interfaţă de tip panou pentru întreaga reţea. Panoul oferă monitorizare completă de reţea, incluzând detalii, statusuri, informaţii despre evenimente şi hartă topologică. Chestiunile critice sunt evidenţiate pentru rezolvare promptă, iar navigaţia simplă vă permite să gestionaţi sau să monitorizaţi în mod facil orice dispozitiv.

Vista Manager EX combină în mod strălucit o privire completă de ansamblu asupra reţelei cu acces intuitiv la informaţii detaliate.

Automatizarea reduce costurile de operare

Gestiunea reţelei devine simplă cu caracteristici avansate precum back-up şi actualizare automatizate, precum şi cu configurarea automată a multor, sau chiar tuturor dispozitivelor din reţea în mod simultan. Recuperarea automată a dispozitivelor permite înlocuiri fără intervenţie manuală, noile dispozitive apărând pur şi simplu în panoul Vista Manager EX. Forţa AMF şi a Vista Manager EX se combină pentru a reduce costurile de operare şi pentru a oferi o reţelistică reală de tip plug-and-play.

Conectivitate wireless superioară cu informaţii despre reţea

În ziua de azi, ne aşteptăm la conectivitate wireless de mare viteză fără întreruperi pentru reţeaua noastră de firmă, de oriunde se desfăşoară afacerea noastră. Vista Manager EX furnizează controlul, monitorizarea şi programarea operaţională a AP-urilor Allied Telesis TQ Series, oferind hărţi de locaţie pentru vizualizarea locaţiilor.

Autonomous Wave Controller (AWC) foloseşte informaţii wireless inteligente pentru a modela constant locaţia AP-urilor şi informaţiile despre tăria semnalului. După aceea, optimizează automat output-ul wireless şi selectarea de canale pentru oferirea unei experienţe superioare de utilizator.

Suport larg pentru companii şi furnizori de servicii

Vista Manager EX dispune de reţelistică multi-locaţie, fiind ideală pentru reţele mari de companie şi medii de furnizori de servicii. Fiecare reţea este separată de altele în scopuri de instalare şi management securizate, şi în acelaşi timp vă permite acces la o administrare adecvată în mod per user.

Suportul multi-locaţie oferă o soluţie de mare valoare pentru companiile mari şi distribuite geografic, permiţând managementul centralizat sau per filială distribuită. Furnizorii de servicii se vor bucura de flexibilitate totală la oferirea de provizionare de reţea şi/sau de servicii de management pentru clienţii de afaceri.