NEWS — July 14, 2017 at 5:44 am

TotalSoft o numeste pe Adina Gurgu in functia de CTO

by

Adina Gurgu, CTO, TotalSoftTotalSoft o numeste pe Adina Gurgu in functia de Chief Technology Officer (CTO), incepand cu luna august. Aceasta va fi responsabila cu dezvoltarea tehnologica a companiei si gestionarea echipelor de dezvoltare software.

Adina Gurgu face parte din echipa TotalSoft de aproape 20 de ani si a realizat proiecte complexe, atat in Romania, cat si la nivel international, pentru clienti importanti, precum: Rompetrol Group, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Deutsche Leasing si Raiffeisen Leasing. De asemenea, a facut parte din echipa de dezvoltare a Charisma Business Suite, avand experienta solida in dezvoltarea de software, precum si in livrarea proiectelor.  

Obiectivele Adinei prevad identificarea de si alinierea companiei la tendinte tehnologice mondiale, precum si gestionarea echipei de dezvoltare a produselor Charisma.  

Adina Gurgu este absolventa a Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti si a obtinut o Diploma Professional Certificate in Management, de la Open University din Marea Britanie.