Evenimente — July 23, 2017 at 3:24 am

Lenovo Tech World 2017: noi concepte de produse pentru un viitor inteligent

by

cava_white_16-9Lenovo a prezentat noi dispozitive în cadrul evenimentului Lenovo Tech World 2017. Bazate pe Inteligența Artificială (AI), noile produse concept urmează viziunea companiei de a construi un viitor inteligent bazat pe tehnologii de ultimă generație. Dispozitivele bazate pe cloud – ca PC-urile, tabletele, boxele inteligente, televizoarele inteligente, AR/VR – aduc conținut, servicii și experiențe de utilizare noi pentru cei care le folosesc.

Printre dispozitivele expuse la Tech World 2017 se numără:

  • CAVA – un nou tip de asistent digital. Bazat pe recunoaștere facială de profunzime și înțelegerea limbajului natural, CAVA permite administrarea evenimentelor din calendar și setarea de remindere bazate pe comportamentul utilizatorului. În plus, CAVA poate înțelege sensul unui mesaj și poate face recomandări pe baza lui (de exemplu, când să se plece către o întâlnire ca să se ajungă la timp, având în vedere condițiile de trafic).
  • daystAR – un display optic cu unitate de procesare grafică independentă și lentile cu grad de vizualizare de 40 de grade. daystAR are aplicabilități în mai multe industrii printre care în servicii ca: Multiplayer Interaction, Cloud Object Recognition și Remote Assistance 3D Content Manager. În plus, utilizatorii pot scana, încărca și edita conținut 3D prin intermediul platformei.
  • SmartVest – promite o administrare mai bună a sănătății cardiace. Acest accesoriu de îmbrăcăminte încoporează 10 senzori în materialul textil al vestei ECG care au scopul de a monitoriza activitatea cardiacă. SmartVest identifică anomaliile cardiace ca tahicardia și fibrilațiile și poate analiza pulsul și afișa alerte atunci când activitatea cardiacă pune în pericol sănătatea.
  • Platforma Xiaole – o inovație în domeniul relației cu clienții. Platforma învață din interacțiunile cu clienții și oferă o experiență personalizată pentru utilizatori. Astfel, platforma poate rezolva, de exemplu, dificultățile tehnice cu care utilizatorii se confruntă când folosesc un dispozitiv.
  • SmartCast+ – o boxă interactivă inteligentă. SmartCast+ recunoaște sunete, obiecte și livrează experiențe AR, ceea ce poate transforma învățarea într-o experiență imersivă și interesantă (spre exemplu, copiii pot să proiecteze imaginile și subtitrarea din cadrul unei lecții pe care o învață).

Pe lângă toate acestea, Lenovo Yoga Book (cu sistem de operare Windows) s-a lansat în două variante noi de culoare: Ruby Red și Pearl White. Detalii despre disponibilitate și preț vor fi oferite curând în funcție de regiune.