Hardware — August 28, 2017 at 8:09 am

BenQ lansează nouă generaţie de monitoare din seria G80

by

GW2480_Left45_special_eyesBenQ anunţă disponibilitatea noilor monitoare din seria G80, patru modele cu un design elegant, potrivit oricărui stil, precum şi o serie de tehnologii menite să ofere utilizatorului confort în utilizare.

Noile modele din seria G80, BenQ GW2480, GL2580H, GL2580HM şi GW2780, oferă utilizatorului diversitate, cu diagonale de la 24” la 27”, precum şi performanţe ridicate la rezoluţii Full HD 1080p. Pentru modelele dotate cu ecran IPS, GW2480 şi GW2780, utilizatorul va beneficia de unghiuri de vizualizare largi, la 178˚ H/V, în timp ce pasionaţii de gaming vor profita din plin de cele 2ms timp de răspuns, oferite de un panel îmbunătățit de tip TN integrat pe modelele GL2580HM și GL2580H.

1“Seria de monitoare G80 încorporează cele mai noi concepte de design oferite de BenQ,” a declarat Conway Lee, preşedinte BenQ Corporation. “Design-ul simplu, dar atractiv, reuşeşte să sublinieze perfect funcţionalitatea excelentă în viaţa de zi cu zi, atât la birou cât şi acasă.”

Un nou design, perfect pentru un stil de viață elegant

Pentru spaţii de lucru moderne, monitoarele din seria G80 oferă un nou design minimalist, cu o carcasă cu finisaje premium şi o textură rezistentă la zgârieturi. Toate cele patru monitoare sunt echipate cu o ramă foarte subţire, de doar 6.6 mm grosime, aproape jumate din cât oferă predecesoarele lor. Datorită acestui design ultra slim bezel, monitoarele din seria G80 sunt ideale pentru utilizarea în configuraţii multi-monitor.

Complementar design-ului modern, seria G80 oferă şi un sistem ascuns de management al cablurilor, camuflat inteligent în standul monitorului.

Tehnologie Eye-Care şi Brightness Intelligence

Din dorința de a crește comfortul vizual pe durata utilizării, toate cele patru modele ale seriei au în dotare tehnologiile Low Blue Light şi Flicker-Free.

2Astfel se reduce în mod eficient oboseala ochilor, oferind o experiență de vizionare confortabilă în timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului. Cu ajutorul tehnologiei Low Blue Light, se reduc considerabil efectele negative produse de spectrul de lumină albastră emis de ecran. Utilizatorul are opţiunea de a alege unul dintre cele patru moduri presetate, fie că este vorba de cel multimedia, web-surfing, office, sau reading, pentru a reduce emisia de lumină albastră cu maxim 70% în timpul utilizării.

Pe lângă acestea, GW2480 şi GW2780 oferă în plus şi tehnologia Brightness Intelligence. Aceasta ajustează în mod automat luminozitatea, ţinând cont de conţinutul afişat pe ecran şi lumina ambientală, pentru a oferi cea mai bună experienţă de vizionare, în orice situaţie.

Monitoarele vor fi disponibile în România prin partenerii BenQ locali la prețuri recomandat de raft cuprinse între 699 lei și 1099 de lei.