NEWS — August 29, 2017 at 1:02 pm

Ce face UPS pentru imbunatatirea cursurilor de siguranta auto

by

UPSUPS lansează un program de training pentru viitorii curieri utilizând realitatea virtuală (VR), care simulează experiența de a conduce în orașe, oferind, în același timp, o lecție de catedră inedită.

Experți din echipa IT a UPS au creat cursuri modulare rulate prin echipamente VR, precum HTC Vive. Cursanții trebuie să identifice verbal eventuale obstacole de pe drum, cum ar fi trecătorii, mașinile parcate și traficul. Câmpul vizual de 360 de grade oferit de căști este realist până la cele mai mici detalii.

Modulele de training VR vor înlocui dispozitivele cu touchscreen pe care filialele Integrad UPS le folosesc în prezent pentru cursurile de identificare a obstacolelor pe drum. În prezent, programul de training, care integrează realitatea virtuală, este dedicat curierilor care livrează colete. Însă compania explorează tehnologiile VR și chiar AR (realitatea augmentată) pentru instruirea șoferilor de camioane cu remorcă și pentru realizarea altor sarcini de serviciu.

În filialele UPS Integrad, cursanții învață noțiuni fundamentale de conducere a vehiculelor și de livrare a coletelor folosind o abordare hands-on. Aceștia se pregătesc conducând vehicule UPS într-o replică a unui oraș, care are străzi adevărate, trotuare, locuri de livrări și de pick-up.