Evenimente — September 14, 2017 at 2:17 pm

Eduard Pughin, Maguay: Evenimentul No Time for Downtime confirmă valorile esențiale ale activității Maguay

by

NTFD 2016_2Maguay Computers va organiza pe 21 septembrie 2017 cea de-a XV-a ediție a celui mai important eveniment dedicat echipamentelor și infrastructurii critice pentru siguranța organizațiilor, No Time for Downtime.

Încă de la prima ediție, No Time for Downtime și-a propus să devină o referință în domeniul soluțiilor informatice pentru infrastructuri critice, de tip datacenter, iar participarea semnificativă, an de an, validează modalitatea de prezentare abordată de Maguay Computers și partenerii săi, lideri generatori de tehnologie si trenduri la nivel mondial.

În contextul provocărilor actuale la adresa siguranței informațiilor, la această a 15 ediție a NTFD va fi acordata o atenție sporită acestei zone. Așadar, vom trata subiecte ca GDPR  și vom evidenția valențele de protecție a informațiilor și accesului la ele ale soluțiilor prezentate.

Evenimentul va fi structurat, ca în fiecare an, în 2 secțiuni: una de prezentări și una de showcase tehnologic, ambele susținute de către specialiștii Maguay Computers și ai partenerilor NTFD 2017 (Intel, Oracle, Fortinet, Bitdefender, Veeam, Hitachi Global Storage Technology, Kingston, iSYS Professional și Phoenix IT).

„Credem că organizarea celei de-a 15-a ediții a No Time for Downtime, ca și prezența alături de noi a unora dintre cele mai importante nume ale IT –ului la nivel mondial confirmă valorile esențiale ale activității Maguay: seriozitate, profesionalism, respect pentru clienți și pentru greu încercata piață românească de IT” a declarat Eduard Pughin, Director General, Maguay Computers.