Servicii Profesionale — September 20, 2017 at 8:43 am

Xerox colaboreaza cu scriitori din intreaga lume la un nou proiect

by

Lee Child for Wire

Xerox a lansat proiectul SET THE PAGE FREE, care consta intr-o carte in format electronic (e-book), conceputa alaturi de 14 autori din intreaga lume. Cartea va include capitole semnate de scriitori premiati, dar si o poezie si un cantec, pentru a spune intr-un mod cat mai creativ povestea locului de munca modern, oferind diferite perspective asupra birourilor din intreaga lume.

Continutul de pe SetThePageFree.com este foarte divers, multumita colaboratorilor extrem de creativi ai proiectului. Astfel, site-ul contine scurte video-uri, fotografii in exclusivitate, extrase din capitole si podcast-uri ale catorva dintre autorii proiectului – Lee Child, Joshua Ferris, Roxane Gay si Gary Shteyngart. In urmatoarele saptamani, va fi disponibil si continutul creat de Jonathan Ames, Billy Collins, Jonathan Coulton, Sloane Crosley, Jonathan Safran Foer, Chip Kidd, Valeria Luiselli, Alain Mabanckou, Aimee Mann si Joyce Carol Oates.

Tehnologiile, solutiile software si aplicatiile Xerox ii ajuta pe colaboratori de-a lungul proiectului in activitatile lor – fie ca este vorba de traducerea unor documente folosind Xerox Easy Translator Service app, tehnologia de recunoastere vocala sau scanarea si incarcarea de materiale in cloud.

Ca parte a proiectului, Xerox va sprijini eforturile globale pentru alfabetizare prin donatii catre organizatiile non-profit 92nd Street Y si Worldreader.

Proiectul a fost dezvoltat in parteneriat cu 92nd Street Y, o comunitate si un centru cultural non-profit, care s-a ocupat de editarea pentru productie a versiunii finale a cartii. 92nd Street Y creeaza legaturi puternice intre cititorii si scriitorii din intreaga lume prin intermediul programelor globale de alfabetizare, al festivalurilor digitale, al seminariilor online si evenimentelor transmise prin livestream.

Cartea va fi disponibila sub forma unui eBook in limba engleza, gratuit, si va fi lansata la nivel international la sfarsitul lunii octombrie. Incepand cu 19 septembrie, vor fi lansate versiunile in limba franceza si spaniola ale site-ului.

Pentru descoperi interviurile video cu autorii, sau a asculta podcast-uri cu fragmente din carte, dar si pentru informatii privind lansarea, accesati SetThePageFree.com si urmariti hashtag-ul #SetThePageFree.