Evenimente — September 27, 2017 at 11:48 am

Maguay a organizat cea de-a XV-a editie a evenimentului anual No Time for Downtime

by

No Time for Downtime 2017_3Maguay Computers a organizat pe 21 septembrie 2017 cea de-a XV-a editie a celui mai important eveniment dedicat echipamentelor si infrastructurii critice pentru siguranta organizatiilor, „No Time for Downtime”.

Cea de-a XV-a editie a evenimentului No Time for Downtime a subliniat, inca o data, consecventa Maguay de a informa publicul asupra celor mai noi tehnologii prezentate in direct de partenerii sai lideri de tehnologie la nivel mondial Intel, Fortinet, Oracle, Bitdefender, Veeam, HGST, Kingston si Symantec.

Editia din acest an a reunit peste 250 participanti, specialisti si manageri IT, dar si manageri de nivel inalt, CTO si CEO, direct interesati de noutatile tehnologice prezentate in cadrul showcase-ului de producatorii acestora.

„No Time for Downtime a devenit un eveniment de referinta pentru IT-ul romanesc, prezentand 15 ani la rand tehnologii de ultima ora pe care le-am implementat cu succes impreuna cu clientii nostri. Am acordat si in acest an o atentie speciala trendurilor principale ale momentului – siguranta datelor si asigurarea integritatii acestora fiind la loc de frunte. Evidentiem aici solutii pentru indeplinirea noilor reguli UE vizand protectia si asigurarea confidentialitatii datelor private, mai cunoscute sub sintagma „Directiva GDPR” oferite de partenerii nostri Oracle, Fortinet, Symantec, dar si solutiile integrate hardware-software eXpertServer protejate impotriva intruziunilor inclusiv la nivel de firmware” a declarat Eduard Pughin, Director General, Maguay Computers.