Evenimente — October 2, 2017 at 5:51 pm

Incepe Internet & Mobile World 2017

by

KEY_VISUAL_IMW2017_LANDSCAPEMiercuri, 4 octombrie, incepand cu ora 9:00, aproximativ 8.500 de vizitatori de business nu se vor duce la birou, ci vor veni la Romexpo, pentru a-si ridica ecusoanele de acces la Internet & Mobile World 2017.

Timp de doua zile, 4 si 5 octombrie, in Pavilionul Central Romexpo businessul de calitate este la el acasa in cadrul celei mai ample expo-conferinte B2B din regiune, aflata la a sasea editie si dedicata solutiilor digitale si IT.

Inregistrarea participantilor incepe la ora 9.00, iar de la 9.45 are loc deschiderea oficiala, in prezenta ministrului Comunicatiilor si Societatii Informationale, Lucian Sova, precum si a invitatilor CEO Telekom Romania, Miroslav Majoroš si a artistului Neil Harbisson, primul cyborg recunoscut oficial.

IMWorld 2017 – Sneak Peaks

Tricoul inteligent care ia pulsul evenimentului

Temperfield va lua, in premiera si la propriu, LIVE, pulsul Internet & Mobile World, folosind tehnologia eCuore. Aceasta permite masurarea ritmului cardiac al participantilor si transmiterea acestora in cloud pentru o centralizare ce va indica „punctele fierbinti” si animate ale evenimentului, scenele pe care interactiunea cu publicul va fi cea mai dinamica si zonele din pavilionul Romexpo care vor avea cel mai ridicat trafic. Demersul Temperfield este acela de populariza tehnologia eCuore, capabila sa monitorizeze prin senzori activitatea cardiaca a persoanelor cu probleme cardio-vasculare, functionalitate dublata de transmiterea datelor in cloud pentru agregare si analiza. De asemenea, poate emite alerte catre servicii de urgenta de tip 112, daca este cazul, pentru a se interveni in salvarea persoanelor cu probleme cardiace.

Personalitati si formatori de opinie in mediul digital au acceptat sa participe la acest experiment unic, inovativ, si sa devina eCuore Digital Transformers. Ei vor purta tricoul inteligent eCuore in timpul prezentarilor sau vizitei la IMWorld 2017.

Smart Metering Dashboard

Crescendo vine cu o solutie menita sa sprijine businessurile aflate in continua schimbare. Compania va aduce la IMWorld Smart Metering Dashboard, o solutie digitala care aduna datele provenite din mai multe surse si le ofera spre vizualizare si analize utilizand tabloul de bord Smart Metering compus din module si capacitati sporite de raportare. Smart Metering Dashboard ofera control, analize in luarea deciziilor pentru domenii precum smart city, IoT industrial, parcarea si iluminarea inteligente, calitatea aerului sau managementul apei si al deseurilor.

Nextdocs – servicii inteligente de arhivare si procesare facturi

La standul Nextdocs de la IMWorld 2017, vizitatorii vor vedea cum o banala factura se scaneaza, iar apoi, pe baza de recunoastere optica (OCR) si indecsi (campuri din factura) se obtine un document electronic in care continutul util este evidentiat si usor de regasit. Tot la Nextdocs vor vedea serviciile de arhivare si distrugerea securizata a documentelor – Nextdocs, fiind martorii intregului proces: de la cutia de arhivare plina cu documente din depozit pana la balotul cu resturile rezultate din distrugerea securizata de documente, a materialelor din plastic, CD/DVD, precum si a uniformelor personalizate.

VR Quest Arena

Evolve Media promite celor care ii vor vizita standul o uimitoare experienta in Realitatea Virtuala. Combinatia unui decor fizic cu jocuri personalizate in VR, structura unui labirint, povesti captivante prelucrate excelent in 3D fac din VR Quest Arena o distractie de neuitat.

Sistemul propus de Evolve Media se configureaza si adapteaza spatiului dat, iar promisiunea VR – evadarea pentru o perioada din realitatea incojuratoare – se intalneste cu fanteziile escapiste ale vizitatorilor.

Cea de-a 6-a editie Internet & Mobile World va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation si Security Stage.  Acestora le corespund 4 zone expozitionale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de solutii IT si digitale.

La IMWorld 2017 sunt asteptati peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO.

Accesul se face pe baza de bilet ce poate fi achizitionat de pe http://imworld.ro/tickets/