Internet/Telecom — October 3, 2017 at 5:50 pm

Romanii au acces nelimitat la medici pe Doclandia.ro

by

doclandiaÎncepând cu luna octombrie, românii din ţară şi din străinătate au acces nelimitat la informaţii avizate din partea a peste 50 de medici parteneri Doclandia, soluție dezvoltată exclusiv online care oferă sfaturi competente de la distanță persoanelor care caută o opinie avizată pentru probleme de sănătate comune.

Conceptul răspunde nevoii românilor din țară și Diaspora, de a se consulta în timp real cu un medic pe probleme ce nu pot fi tratate imediat printr-o vizită la cabinet sau la spital.

Utilizatorii care doresc să beneficieze de sfaturile medicilor colaboratori ai platformei online, vor trebui să achite, cu cardul sau prin sms, o taxă de 10 euro, ce reprezintă contravaloarea unui abonament lunar. În urma solicitării, utilizatorului îi este alocat automat un medic. În plus, utilizatorii își pot încărca în cont diverse documente medicale, precum analize, electrocardiograme etc., în vederea unei consilieri optime.

Doclandia are la bază o investiție de 500.000 de euro, costuri ce acoperă tehnologia din spatele produsului, cheltuielile operaționale și de lansare.