Enterprise Software — October 9, 2017 at 6:44 am

Adoptați o soluție de business rapidă, simplă și flexibilă

by

sage-x3-bannerSage X3 reduce complexitatea administrării afacerii dvs. Simplifică toate aspectele operaționale și vă permite să vă concentrați asupra viitorului. oriunde vă aflați. Cu Sage X3, alegeți o soluție de business din generația următoare pentru ca firma dvs să vă crească rapid și să devină o organizație agilă.

Mai repede

Sage X3 administrează afacerea dvs mai rapid ca niciodată, cu o soluție de nivel enterprise, bine integrată care gestionează toate aspectele activității, de la achiziții la producție, inventar, vânzări, suport clienți și financiar contabil, atât local cât și internațional. De asemenea, accelerează colaborarea și reduce timpul de obținere a rapoartelor manageriale și oferă informații detaliate și în timp real asupra costurilor și performanței operaționale.

2Mai simplu

Sage X3 este ușor de folosit, atât din browser-ul preferat cât și de pe telefonul mobil și vă oferă libertatea de a lucra unde și când este nevoie. Este simplu de administrat și configurat și prin urmare se adaptează perfect la procesele unice, rolurile și specificul companiei dvs. Sage X3 este o soluție versatilă, o puteți utiliza atât ca serviciu, din cloud, reducând presiunea pe echipa IT internă pentru întreținerea sistemului sau o puteți implementa pe o infrastructură locală, la alegere.

Flexibil

Sage X3 este pregătită pentru domeniul dvs. de activitate. Funcționalitățile predefinite pentru producția discretă sau continuă(de proces), distribuție și servicii permit ajustarea soluției pe cerințele și procesele unice ale companiei dvs. Soluția este foarte ușor scalabilă și prin urmare veți avea întotdeauna funcționalitățile necesare. Se adaptează rapid la schimbări și crește odată cu activitatea, pe măsură ce compania dvs se dezvoltă pe noi piețe și regiuni, simplificând astfel gestiunea unui business global.

Mai multe detalii găsiți pe www.deveho.com/ro.