Aplicatii — October 10, 2017 at 12:30 pm

sharetoo, soluție de corporate car sharing

by
sharetooPorsche Finance Group lansează sharetoo, soluție de corporate car sharing care se adresează atât companiilor cu nevoi flexibile de mobilitate, cât și angajaților acestora.

Noul serviciu este disponibil din 10 octombrie 2017 și propune, în primă fază, două tipuri de produse de corporate car sharing. Primul se adresează companiilor cu nevoi sporite de mobilitate. Cel de-al doilea este adresat rețelei naționale de distribuitori autorizați ai mărcilor comercializate de Porsche România. Flota sharetoo este integral configurabilă pe nevoile individuale ale fiecărui client și se bazează pe mărcile Volkswagen Group.

Toate mașinile din flota sharetoo sunt echipate cu tehnologie car sharing, tehnologie care facilitează atât monitorizarea și gestionarea mașinilor, prin intermediul unei interfețe dedicate, cât și o experiență simplă și confortabilă pentru utilizatorul final. Acesta poate deschide și închide mașina direct de pe smartphone, prin intermediul unei aplicații disponibile pentru sisteme Android și IOS.
Serviciul este lansat oficial în România și Austria și va fi disponibil pe toate piețele grupului în următorii ani. În viitor, programul va include și o soluție pentru clienții privați.