NEWS — October 11, 2017 at 2:42 am

Innovate.AI, competiția adresată startup-urilor care vor contura viitorul inteligenței artificiale

by
Innovate AI logoMicrosoft Ventures, în colaborare cu Madrona Venture Group, Notion Capital şi Vertex Ventures Israel, a anunţat competiţia ce se va desfășura la nivel global, Innovate.AI, menită să descopere startup-uri care contribuie la dezvoltarea viitoarului inteligenţei artificiale.

Microsoft Ventures şi partenerii săi vor oferi premii totale de 3,5 milioane de dolari în finanţări de capital şi 2 milioane de dolari în credit Azure.
Începând de astăzi, startup-urile care folosesc tehnologii AI pentru aplicaţii, servicii sau platforme sunt încurajate să îşi depună înscrierile prin intermediul website-ului Microsoft Ventures, pentru a avea şansa de a câștiga unul dintre cele patru premii.
Un milion de dolari în finanţări de capital şi 500.000 de dolari în credit Azure se vor acorda câte unui startup din fiecare regiune — America de Nord, Europa şi Israel — al patrulea premiu fiind acordat pentru concepte ce folosesc tehnologii AI pentru a genera un impact social pozitiv. Premiul AI for Good este de 500.000 de dolari în finanţări oferite de Microsoft Ventures şi 500.000 de dolari în credit Azure.
Tags