IT Efficiency / Sustainability — October 18, 2017 at 5:52 am

Windows 10 Fall Creators Update este disponibil

by

Windows 10 Fall Creators UpdateMicrosoft anunță disponibilitatea noii actualizări Windows 10 Fall Creators Update. Aceasta este cea de-a patra actualizare a sistemului de operare Windows 10, cel mai bine cotat sistem de operare Microsoft din toate timpurile.

Fall Creators Update oferă tuturor utilizatorilor creativi, cu orice nivel de experiență și în orice domeniu, posibilitatea de a se exprima și face realitatea mixtă și funcționalitățile 3D disponibile tuturor.

Cele mai importante caracteristici ale Fall Creators Update includ:

Foto: Aplicația foto este regândită integral în Fall Creators Update, astfel încât fotografiile să poată fi integrate cu ușurință în „amintiri” și „povești” cu ajutorul efectelor 3D, a funcției Ink, a efectelor de tranziție grafică și video, nefiind necesară experiență în utilizare soft-urilor specializate. Se pot realiza cu ușurință colaje foto și clipuri video, la care se poate adăuga un fundal sonor, fundaluri grafice, efecte cinematografice și pe care poate fi utilizată funcția Ink. Cu ajutorul funcționalității 3D se pot integra, de asemenea, obiecte tridimensionale și animate.

3D și Realitate Mixtă: Fall Creators Update permite oricărui utilizator să creeze în 3D. Microsoft Paint are peste 100 de milioane de utilizatori în fiecare lună, care prin intermediul Paint 3D pot deveni acum creatori de obiecte 3D, manipulând cu ușurință obiectele, creând și partajând în 3D. Obiectele 3D pot fi, de asemenea, adăugate în fișiere Office, inclusiv prezentări PowerPoint și documente Word, pentru a le face mai atractive și mai informative deopotrivă. Aceste obiecte se pot roti și pot fi animate în cadrul prezentărilor, iar prin folosirea unui dispozitiv de realitate mixtă acestea pot deveni cu ușurință parte din lumea reală așa cum e ea prezentată utilizatorului.

Îmbunătățirea introducerii datelor, a experiențelor cross-device și a accesibilității: Fall Creators Update oferă noi experiențe care pot fi realizate prin funcția Ink, precum utilizarea acesteia direct în fișiere PDF. Noile funcționalități Find my Pen, Continue on your PC with Cortana și Microsoft Edge oferă o tranziție lină de la un dispozitiv la altul, securitate sporită și funcționalități de confidențialitate, cât și îmbunătățiri de accesibilitate, precum Eye Control.

Lista tuturor noilor capabilități aduse de Fall Creators Update se regăsește aici: https://blogs.windows.com/windowsexperience/?p=153727