Pharma & Health — October 23, 2017 at 4:14 am

BizMedica, software pentru organizarea clinicilor medicale

by

bizmedicaBizMedica, produs de Setrio Soft,  este un software dedicat clinicilor de specialitate care își desfășoară activitatea cu practică exclusiv privată sau mixtă (privat și în contract cu CJAS). Cu BizMedica, medicii își pot gestiona toate activitățile și  pot avea acces la date oricând, de oriunde s-ar afla și de pe orice dispozitiv cu acces la Internet.

BizMedica  oferă utilizatorilor oportunitatea de a accesa istoricul medical al pacientului și formularele medicale, de a gestiona simplu și rapid relatia cu firmele colaboratoare și companiile de asigurări private. Mai mult, medicii pot vizualiza în timp real programările proprii pe telefon înainte de a ajunge la clinica. Pot fi trimise sms-uri către pacienți pentru a le reaminti data și ora programării.

BizMedica vine în întâmpinarea nevoilor afacerilor din domeniul sănătății cu funcționalități menite să realizeze operațiuni avansate astfel: se pot monitoriza atent încasările, devizele medicilor colaboratori și veniturile planificate prin rularea rapoartelor de management. Soluția oferă flexibilitatea necesară creării de rapoarte ad-hoc precum: rapoarte CNAS, raport pacienți invitați la control într-o anumită perioadă, rapoarte medicale, pentru medicamente prescrise, registre consultații și cronici. De asemenea, BizMedica oferă siguranţa datelor clinicii chiar și în situaţii extreme cum ar fi bază de date “coruptă”, defecţiuni ale hard-disk-ului, furturi, sistem de operare cu probleme.