Securitate — October 25, 2017 at 5:44 am

Noi produse antivirus și anti-malware Home Edition

by

Cea mai nouă gamă de produse Eset pentru utilizatorii de acasă este gândită să protejeze împotriva amenințărilor emergente de pe internet, inclusiv împotriva malware-ului, a virușilor sau a secvențelor malware ce subtiliează datele.

Deoarece codurile ransomware, atacurile malware și amenințările cibernetice devin tot mai sofisticate și periculoase, este vital pentru consumatori să adopte măsuri corespunzătoare pentru a se proteja pe internet la cel mai înalt nivel de securitate.

Noile produse oferă protecție dincolo de dimensiunea sistemului de operare. Noul nivel de securitate este activ înainte ca Windows-ul să înceapă să ruleze și caută orice amenințare infiltrată în Unified Extensible Firmware Interface (UEFI), zonă adesea exploatată de infractorii cibernetici pentru a compromite multiple componente și pentru a obține acces la datele victimei.

Noua suită de produse anti-malware ESET este ideală pentru casele conectate oferind funcționalități care mențin în siguranță dispozitivele smart ce se conectează la rețeaua de acasă, adresându-se astfel firesc trendul Internet of Things. În cele din urmă, Managerul de Licențe îmbunătățit face viața utilizatorilor mai ușoară, deoarece toate datele importante sunt acum disponibile cu un singur click pe my.eset.com.