NEWS — October 26, 2017 at 10:14 am

Xerox este lider in raportul IDC MarketScape pentru solutii si servicii de securitate

by

C600_Office1Raportul IDC MarketScape a premiat angajamentul companiei față de securitatea enterprise, precum și portofoliul său divers de soluții de securitate a documentelor și a imprimării.

Abordarea Xerox privind securitatea include servicii proactive de informații despre amenințări, care gestionează amenințările de securitate înainte să cauzeze daune. Cu ajutorul serviciilor Xerox de management al imprimării (MPS), configurațiile de securitate sunt ușor de instalat și gestionat, remedierea se face în mod automat, iar intruziunile ce privesc echipamentele, documentele și datele sunt monitorizate.

Xerox are un portofoliu vast de soluții pentru securitatea imprimării și a documentelor, care conține instrumente, metodologii și servicii configurate pentru a îndeplini nevoile clienților individuali privind strategia IT. Această strategie IT include date, documente, echipamente și reguli și reglementări pentru clienți individuali sau corporativi. De asemenea, metodologia Xerox pentru construirea unui mediu sigur pentru imprimare și documente are la bază o abordare multistratificată, care pornește de la nivelul echipamentelor și ajunge până la infrastructura IT și aplicațiile clientului.

Accentul cade pe echipamente, date și documente

Incidentele de securitate pot crea probleme serioase pentru un business, indiferent dacă incidentul a fost cauzat de un dispozitiv extern, de o greșeală a unui utilizator sau de un hacker. Soluțiile de MPS de la Xerox se axează pe monitorizarea ecosistemului unui business, incluzând echipamentele, datele și documentele:

• Echipamente sigure: Echipamentele Xerox au integrat un software de la McAfee, care previne coruperea fișierelor și atacurile malware. Xerox utilizează o abordare multistratificată pentru a preveni, detecta, proteja și raporta amenințările la adresa securității echipamentelor.
• Documente sigure: Xerox oferă și suita Secure Print Management, care le permite utilizatorilor să se autentifice cu ajutorul unui cod PIN, iar imprimarea mobilă sigură le permite acestora să imprime în perfectă siguranță de oriunde s-ar afla.
• Date sigure: Toate informațiile care circulă spre și de la echipamente sunt protejate prin criptare, iar documentele care necesită un grad mai înalt de securitate pot fi marcate cu un microtext, watermark sau cod QR. Serviciul Xerox de User Analytics adaugă un nivel suplimentar de securitate și le permite clienților să vadă cine, când și ce anume imprimă, pentru a preveni utilizarea neautorizată a echipamentelor.

În 2017, Xerox a avut cea mai mare lansare de produse din istoria sa – portofoliul de imprimante și echipamente multifuncționale de imprimare cu tehnologia ConnectKey® întegrată. Aceste echipamente au funcții ușor de utilizat, chiar și în mediul mobil, conectivitate la cloud și acces la funcții și aplicații de creștere a nivelului de productivitate. Noul portofoliu nu doar că transformă echipamentele tradiționale de imprimare în asistenți pentru locul de muncă, conectați și inteligenți, adaptați pentru business-urile de astăzi, dar adaugă și funcții de securitate care protejează componentele sistemului și punctele de vulnerabilitate.