Aplicatii — October 27, 2017 at 3:13 am

Sygic este principala aplicație de navigație din nou lansatul Huawei AppStore

by
Sygic_Huawei_spolupracaAplicația Sygic GPS Navigation, pe care o folosesc cu încredere 200 de milioane de utilizatori din întreaga lume, a fost prezentată drept aplicația numărul 1 din categoria de aplicații de navigație a Huawei AppStore, care a fost lansat astăzi în întreaga Europă.

Anunțul a fost realizat în cadrul Huawei Eco-Connect Europe, cel mai mare eveniment european al companiei, directorul general executiv al Sygic, Michal Stencl, fiind prezent pe scena principală la momentul realizării anunțului. Magazinul Huawei include numai cele mai bune aplicații din lume și impune actualizarea periodică a întregului conținut și atingerea unui calificativ de minim patru stele.

Două aplicații Sygic, Sygic GPS Navigation și Fuelio, vor fi prezente în noul app store. Prima aplicație, Sygic GPS Navigation, ocupă o poziție de top în categoria sa. Disponibilă în peste 200 de țări și în peste 40 de limbi, este cea mai avansată aplicație de navigație din lume cu o serie de funcții de navigație inteligentă precum hărțile offline și o interfață ușor de utilizat. Cea de-a doua aplicație, Fuelio, este o aplicație Android simplă, ușor de utilizat, care asigură economii pentru conducătorii auto prin monitorizarea cheltuielilor legate de kilometraj, lucrările de service auto și consumul de combustibil.
Huawei AppStore este deja unul dintre cele mai mari și cu cea mai rapidă creștere din China, fiind preinstalat pe toate telefoanele mobile Huawei. În 2017, acesta va fi lansat în Europa, Australia, Asia și Africa, restul lumii bucurându-se de acesta în 2018, creând astfel un magazin Android cu o adevărată prezență mondială.